Fii în formă cu exerciţii Tae Bo!

1 2 jpg jpeg

Combinaţie de mişcări de arte marţiale, box şi de aerobic, Tae Bo este un antrenament complet, de mare intensitate.

„Antrenamentul Tae Bo îmbunătăţeşte forţa, rezistenţa, coordonarea, echilibrul şi mobilitatea. De asemenea, ameliorează ritmul respirator şi pe cel cardiac.

Cu ajutorul Tae Bo se pot arde până la 800 de calorii într-o oră, spre deosebire de aerobic, de exemplu, unde se ard între 300 şi 500 de calorii“, afirmă instructorul de fitness Luiza Bucur (foto).

În plus, Tae Bo ajută la eliminarea tensiunii de ordin psihic.

Încălzire Înaintea antrenamentului Tae Bo, efectuează câteva mişcări de încălzire, iar la sfârşit unele de relaxare.

Atenţie! Exerciţiile nu sunt indicate persoanelor care au afecţiuni cardiovasculare şi probleme cu articulaţiile ori la nivelul spatelui. Dacă efectuezi exerciţiile de trei ori pe săptămână, poţi scăpa de 2-3 kilograme în decurs de o lună.

1. Cu picioarele depărtate, genunchii uşor îndoiţi şi cu braţele la nivelul pieptului, răsuceşte energic trunchiul şi întinde braţul înainte, cu pumnul strâns. După 12 repetări, schimbă partea pe care te antrenezi. 2. Cu pumnii strânşi în dreptul pieptului, ridică lateral piciorul şi braţul stâng. Întinde piciorul şi atinge genunchiul cu pumnul.

3. Cu sprijin pe genunchiul drept, piciorul stâng întins în spate, palma stângă sprijinită pe podea, ridică energic piciorul stâng cât mai sus, încordând puternic braţele.