Exerciţii pentru un abdomen plat, pe care le poţi face acasă

1 2 jpg jpeg

Nu uita să bei doi litri de apă pe zi

Pentru aceste exerciţii ai nevoie doar de 20 de minute din timpul tău, în fiecare zi. Este foarte important să te ţii de program şi să faci zi de zi exerciţiile, căci altfel rezultatele vor întârzia să apară.

Ca să obţii rezultatele dorite, trebuie să ai o alimentaţie sănătoasă, din care să nu lipsească fructele şi legumele proaspete. De asemenea, nu uita de cei doi litri de apă pe care trebuie să-i bei în fiecare zi. Numai aşa vei scăpa de neplăcuţii colăcei! Abdomenele trebuie să fie incluse în programul de exerciţii

Abdomenele sunt ideale pentru a începe seria de exerciţii. Stai întinsă pe podea şi execută trei seturi, a câte 10 abdomene ­fiecare.

Palmele trebuie să fie ţinute sub cap. Fă acest lucru fie seara, fie dimineaţa, înainte să pleci la serviciu.

1. Stai întinsă pe podea, cu mâinile pe lângă corp, şi ridică şezutul. Trebuie să menţii poziţia cel puţin patru secunde. Ai nevoie de câte două seturi a câte 10 ridicări fiecare.

2. Un alt exerciţiu simplu pe care îl poţi face acasă: te aşezi pe podea, pui picioarele sub şezut, te apleci în faţă, până când mâinile ating podeaua. Palmele trebuie să fie întinse. Repeţi mişcarea de 15 ori.

3. De asemenea, o altă mişcare simplă este să stai pe podea cu picioarele perfect întinse. Apoi te apleci, până atingi vârful degetelor de la picioare cu mâinile. Efectuezi două seturi, a câte 10 repetări.

4. Stai pe şezut, întinzi ­piciorul stâng, în timp ce pe cel drept îl ţii strâns, apoi ridici mâna dreaptă şi te laşi pe o parte. Repeţi de opt , ­după care schimbi piciorul. Repeţi tot de opt ori.