Trucuri să slăbeşti rapid pentru plajă

1 2 jpg jpeg

Dacă mănânci mai des prăjeli, carne mai grasă, mezeluri, cârnaţi, peşte afumat sau dacă mesteci pe fugă renunţă la aceste obiceiuri pentru a avea un abdomen plat.

Un alt truc ar fi să faci exerciţii de contractare a abdomenului de fiecare dată când ai ocazie, pentru a avea musculatura abdominală tonifiată. Acestea nu sunt singurele măsuri pe care le poţi lua pentru a slăbi într-un timp mai scurt.

Mai multe lichide pe zi

Un litru şi jumătate de lichide pe zi ar trebui să fie de ajuns pentru a te simţi mai bine, având în vedere că şi fructele sau legumele incluse în alimentaţie conţin apă. Alege un tip de apă bogat în magneziu sau sulfaţi.

Atenţie!

Sucurile de fructe pot avea efect laxativ şi destul de mult zahăr, aşa că e mai bine să nu abuzezi de ele. Pe de altă parte, ceaiul constipă, deci şi el trebuie băut cu măsură.

Te-ar mai putea interesa: Alimente care te pregătesc pentru plajă

1 2 jpg jpeg

Fibre din plin

Mănâncă zilnic alimente bogate în fibre pentru a avea un tranzit uşor. Este vorba despre fructe, legume proaspete, fructe uscate, cereale integrale.

30 de grame de fibre pe zi îţi sunt de ajuns. Îţi acoperă acest necesar 5 fructe şi legume pe care să le mănânci zilnic. Îţi aduc necesarul de fibre şi fructe precum: perele, kiwi, portocalele, merele.

2 jpg jpeg

Iaurt, sana sau chefir, pentru un plus de bacterii bune

La gustări, nu uita de sursele de bacterii bune, ca iaurtul, chefirul, laptele bătut, sana! Cel puţin o dată pe zi alege să mănânci una dintre acestea.

Te vor ajuta să ai un abdomen plat şi să te simţi bine, mai ales dacă acesta conţin bacteriile Bifidobacterium Animalis care reduc cu 20% durata tranzitului.

Fermenţi lactici are şi brânza dulce de vaci, pe care o poţi consuma la micul dejun sau la gustări. În general, bacteriile existente în ele sunt asimilate şi contribuie la echilibrarea florei intestinale.