Brigitte Macron are o dietă care sfidează vârsta. Ce secrete are?

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, și-a sărbătorit departe de ochii lumii vârsta de 70 de ani. Cu toate acestea, aspectul ei tineresc se remarcă în continuare și pare să fi găsit secretul care pentru a-si sfida vârsta.

image

Și tot recent, Brigitte Macron a uimit lumea în timp ce l-a însoțit pe soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, salutându-l pe Rege și Regina Consoartă într-o vizită de stat în Franța.

Brigitte Macron a purtat o fustă șic bleumarin, cu nasturi în formă de ancore. În ciuda faptului că a împlinit 70 de ani pe 13 aprilie, doamna Macron continuă să lase oamenii uluiți de aspectul ei tineresc.

Regle Charles, Emmanuel Macron jpg

Regele și regina Angliei, Charles și Camila, alături de Președintele Macron și soția sa, Brigitte.  

Prima Doamnă este cunoscută pentru stilul neconformist, dar simplu, de la  îmbrăcăminte casual, cum ar fi blugi subțiri și pantofi sport, care îi scot în evidență picioarele lungi la look-uri elegante și sophisticate. Tocmai de aceea, „Le Look” Vogue a descris stilul doamnei Macron ca fiind „Chic Bobo”.

Cu toate acestea, există puțin efort în spatele acestor apariții. Brigitte se antrenează în fiecare zi, evită mâncarea nesănătoasăă și consumă 10 tipuri de fructe și legume pe zi.

Într-un interviu pentru Women's Lifestyle Magazine din ianuarie, Brigitte și-a expus secretele aspectul ei tânăr. Ea a împărtășit: „Fac o jumătate de oră de sport pe zi – pe cont propriu, fără antrenor – am o dietă echilibrată și îmi petrec timpul scriind și citind”.

Se spune că doamna Macron servește aproximativ 10 tipuri de fructe și legume în fiecare zi, ceea ce este dublu față de cantitatea recomandată, menținând în același timp o dietă cu carne slabă, salate și pește.

Într-un interviu acordat Telegraph, bucătar-șef francez la Elysée, Guillaume Gomez a dezvăluit ce mănâncă într-o zi.

„Singurele lor reguli? 10 fructe și legume pe zi pentru doamna Macron și „fără mâncare nesănătoasă” pentru soțul ei. El a adăugat: "Servim doar produse franțuzești la masa Președintelui, dacă este posibil. Prioritizarea se face cu alimente locale produse la mai puțin de 100 km de Paris".