Ai ochi de vultur? Descoperă intrusul în 15 secunde!

Doar oamenii cu ochi de vultur pot observa un instrus care se ascunde în turma de famingo.

Privește cu atenție iluzia optică de mai jos. Turma de flamingo ascunde un detaliu care ar trebui să-ți atragă atenția, dacă te știi cu o privire ageră și o minte clară. Totuși, nu este foarte ușor să faci descoperirea aceasta, fiindcă ai și un timp limită în care trebuie să descoperi instrusul care se ascunde între păsările flamingo.

Sună destul de simplu, dar este destul de greu de observat de cei care nu au atenția vizuală dezvoltată și nici simt pentru detalii. Este greu și pentru că trebuie să îți concentrezi privirea printre păsările identice și aproape identice, adunate una lângă alta, toate în culori viu colorate, care amețesc privirea și o derutează.

image

Imaginea este un adevărat test pentru vederea ta. Sursa: STAR

Dacă accepți provocarea de a descoperi intrusul în 15 secunde, recomandarea at fi să scanezi imaginea de sus în jos, sau de jos în sus, dar urmărind șirurile de păsări, asigurandu-te că nu pierzi nici cel mai mic detaliu.

Dacă reușești să găsești intrusul ascund în turma de flamingo, în numai 15 secunde, înseamnă că ai o vedere de vultur.

Ai reușit?

Dacă nu ai reușit, află că intrusul este o fetiță care are părul blond și un zâmbet larg.

Și dacă nici acum nu o poți identificate, îți recomandăm să-ți concentrezi atenția în special pe partea stângă a imaginii.

Continuă să cauți, deoarece un studiu realizat de Universitatea din Exeter și King’s College din Londra a constatat că exerciții similare pot îmbunătăți memoria adulților și pot îmbunătăți funcția creierului cu un deceniu.

Unii experți cred, de asemenea, că încurajează gândirea laterală, care ne poate menține creativi și împliniți. Și nimic nu este mai satisfăcător decât abordarea și rezolvarea unei noi probleme!

Dacă nu ai reușit, iată fetița, în imaginea de mai jos. Continuă să rezolvi astfel de provocări, uneori este nevoie doar de exercițiu în plus!

image

Sursa: Star