Cum sa ascunzi parul carunt

1 cum sa ascunzi parul carunt rmdp jpg jpeg

Cateva fire de par alb pot fi mult mai deranjante decat o intreaga podoaba capilara carunta, pentru ca sunt greu de ascuns.

Iata ce sa faci ca sa scapi de aceasta problema.

Foloseste rimel pentru par

Rimelul pentru par este cea mai buna metoda de a ascunde parul carunt.  Daca esti in cautarea unei solutii rapide intre doua vopsiri atunci trebuie sa incerci acest produs. Poti ascunde parul carunt cu usurinta cu aceste produse si tehnici de camuflare. In plus, acestea nu-ti degradeaza firul de par. Singura problema este ca acest rimel pentru par este eficient numai pe parul crescut dupa colorare.

Suvitele pot ascunde parul carunt

Suvitele sunt perfecte pentru a ascunde parul carunt. Mergi la stilistul tau si roaga-l sa iti faca cateva suvite. In acest fel parul carunt nu va mai iesi in evidenta. In acest fel nu-ti vei ascunde doar suvitele carunte ci vei beneficia si de o schimbare de look. Suvitele iti vor lumina tenul si te vor face sa pari mai tanara.

Foloseste ceai negru

Daca esti in cautarea unei metode de a ascunde parul carunt fara a apela la vopsea trebuie sa incerci sa te clatesti cu ceai negru. Fierbe 2 linguri de ceai fara sa adaugi zahar si lasa amestecul sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei. Apoi, aplica pe par si lasa sa actioneze 5 minute. La sfarsit, clateste parul cu apa rece. Ai grija sa nu folosesti sampon cand iti clatesti parul cu ceai negru.