VIDEO: Iluzia optică ce îți arată cum este să halucinezi

O experiență în care vezi, auzi, simți sau mirosi ceva care nu există, de obicei pentru că ești bolnav sau ai luat un medicament sau o substanță care îți distorsionează percepția se numește „halucianție”.

Explicațiile pentru existența halucinațiilor pot fi argumentate științific și faptul că ele par complet reale, chiar dacă acest lucu nu este adevărat, poate fi confirmat de toți cei care le-au experimentat.

În ciuda explicațiilor știițifice, acest tip de experiență, care te face să vezi, auzi, simți sau să mirosi ceva care nu există, de obicei pentru că ești într-o stare alterată de sănătate fascinează, mai ales pe cei care le-au trăit, sau le-au fost victime.

image

Iluzie optică. Foto: Captură Youtube.com

Există tot felul de situații în care halucinațiile pot să apară, dar acestea au într-adevăr legătură cu substanțele introduce în corp, de aceea, cu atât mi mutl fascinează halucinațiile apărute fără ca starea ta de sănătate să fie alterată în vreun fel, și fără să introduce în corp substanțe interzise, sau care favorizează astfel de manifestări.

Așadar, fă acest test care constră în a urmări cu privirea o iluzie optică pentru a afla, în câteva secunde, cum este să ai halucinații.

Halucinațiile variază de la persoană la persoană și experiențele nu pot fi clasificate cu foarte multă ușurință. Dacă nu ai avut parte până acum de o astfel de experiență, să exoperimentezi acestă iluzie optică ar putea să fie tulburător pentru tine.

 Distribuită într-un videoclip de pe YouTube, iluzia susține că te vei simți ca și când ai fi consumat substanțe psihedelice.

Urmărește-l aici:

Internauții au avut reacții diverse când au urmărit acest videoclip.

Un utilizator a scris: „La început, doar un punct, apoi a părut că s-a împărțit în două și s-a separat, unul la stânga, apoi unul la dreapta. A devenit totul neclar timp de aproximativ 30 de secunde după aceea. Distractiv ."

Spune, tu ce senzații ai experimentat privind video-ul?