Ţine cancerul departe! Ce să faci că să previi apariţia tumorilor

1 2 jpg jpeg

Dacă ai cancer sau vrei să-l previi, primul pas este să adopţi o dietă alcalină. Aceasta constă, în principal, în legume crucifere organice şi exclude complet substanţele care cresc aciditatea, cum ar fi zahărul, produsele lactate, făînă şi cerealele cu conţinut crescut de gluten. Un studiu întreprins la Universitatea din Arizona, în cadrul departamentului de Farmacologie, promovează că tratament naturist pentru cancerul mamar alcalinizarea organismului cu bicarbonat de sodiu.

Experimentele desfăşurate pe şoareci au indicat faptul că ingestia orală de bicarbonat de sodiu (NaHCO3) a indus o creştere a valorilor pH-ului în rândul celulelor canceroase, reducând astfel în mod semnificativ gradul de răspândire a cancerului mamar metastatic în organism. Bicarbonatul de sodiu reprezintă un remediu sigur, eficient, şi la îndemana oricui atunci când se doreşte creşterea alcalinităţii organismului. Amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apă filtrată, adăugând suc natural de lămâie pentru aromă.

Repetă acest procedeu de două ori pe zi (pentru o persoană cu greutatea corporală de 70 kg). Întrucât la nivelul stomacului trebuie menţinută o aciditate ridicată pentru sprijinirea digestiei, amestecul se va bea cu 30 de minute înainte de masă sau la un interval de 2 ore după servirea mesei.