Te îngrijorează sângerările gingivale din timpul periajului dentar? (P)

1 2 jpg jpeg

Sângerările gingivale reprezintă un semn precoce al problemelor gingivale, una dintre principalele cauze ale căderii dinţilor, de aceea trebuie să vizitezi medicul dentist în mod regulat.

Cum arat─â o gingie s─ân─âtoas─â?

O gingie s─ân─âtoas─â, ferm─â, este parte a sistemului care ajut─âla sus┼úinerea solid─âa din┼úilor. Gingiile s─ân─âtoase au o culoare roz deschis ┼či nu s├óngereaz─â ├«n timpul periajului dentar.

Gingiile ferme ┼či s─ân─âtoase sunt esen┼úiale pentru a oferi din┼úilor no┼čtri un suport ferm de-a lungul anilor. Dac─â acestea sunt inflamate (problema cunoscut─â sub numele de gingivit─â), pot cauza inflamarea peretelui de sus┼úinere al dintelui (boala paradontal─â) ┼či, ├«n final, pierderea din┼úilor.

Soluţii de îngrijire

Este recomandat să vizitezi medicul dentist, chiar de la primul semn al sângerării gingiilor, pentru a-ţi fi oferite soluţii de îngrijire zilnică.

O tehnic─â adecvat─â de periaj dentar ┼či folosirea unei paste de din┼úi potrivit─â ajut─â la indep─ârtarea pl─âcii bacteriene, una dintre principalele cauze ale s├ónger─ârilor gingivale.

O solu┼úie pentru a ajuta la oprirea s├ónger─ârilor gingivale ┼či la prevenirea acestora este folosirea zilnic─â a pastei de din┼úi parodontax┬« . Formula unic─â a pastei de din┼úi parodontax┬« con┼úine70% ingrediente specializate. Propor┼úia mare de ingrediente specializate ├«i ofer─â pastei de din┼úi parodontax┬« un gust intens, specific.

2 jpg jpeg

La începutul utilizării pastei de dinţi parodontax®, gustul pe care îl vei simţi va fi unul specific, intens, însă, pe parcursul a două săptămâni, te vei familiariza cu acesta.

2 jpg jpeg

├Än plus, pentru o igien─â oral─â complet─â, este recomandat s─â folose┼čti zilnic ┼či o ap─â de gur─â. Apa de gur─â Parodontax┬« Daily (clorhexidina 0,06%) reduce placa bacterian─â, ajut─â la prevenirea s├ónger─ârilor gingivale,asigur─â o durabilitate de pana la 12 ore.

Afl─â mai multe despre Parodontax aici!

image