Scapă de varice fără operaţie! VIDEO

1 2 jpg jpeg

Majoritatea femeilor, dar şi unii bărbaţi se confruntă cu problema varicelor. Venele care ies în evidenţă oferă un aspect neplăcut, dar în unele cazuri şi dureri. Dacă până acum te-ai gândit că singura soluţie pentru a scăpa de ele este o intervenţie chirurgicală, este bine să ştii că varicele se pot diminua prin schimbarea unor obiceiuri ce ţin de stilul de viaţă.

De ce apar varicele?

Cauzele apariţiei varicelor sunt diverse. Ele pot apărea la persoanele care petrec foarte mult timp la birou sau merg foarte mult pe jos, prinicipalii factori fiind presiunea sangvină crescută în venele picioarelor, leziuni la nivelul lor sau cele de valvele venelor (structurile care nu permit curgerea sângelui decât într-o anumită direcţie).

Scapa de varice fara operatie

Varicele nu sunt uşor tratabile, însă, cu răbdare, acestea pot fii diminuate. Tratamentul împotriva lor implică, de cele mai multe ori, schimbarea stilului de viaţă.

Dat fiind faptul că apariţia varicelor este favorizată de kilogramele în plus, persoanele supraponderale vor trebui să scape de surplusul de grăsime pentru ca varicele să se diminueze.

De asemenea, o altă variantă o presupune purtarea unor dresuri speciale care ajută la circulaţia sângelui, dar şi la atenuarea durerilor şi disconfortului la nivelul picioarelor.

Cum previi apariţia varicelor?

Varicele se preveni dacă persoana are un stil de viaţă sănătos, care implică şi menţinerea unei greutăţi corporale normale. În acest scop, persoanele care sunt predispuse acestei probleme trebuie să practice exerciţii fizice în mod regulat şi să evite statul în picioare pentru perioade lungi de timp.

VIDEO: Scapa de varice fara operatie