Remediul natural pentru aciditatea stomacală. Îşi face efectul pe loc

1 2 jpg jpeg

Remediul natural pentru aciditatea stomacală se prepară astfel:

jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu

2 linguri de suc proaspăt de lămâie sau cidru din oţet de mere

Amestecă bine cele două ingrediente într-un pahar înalt şi aşteaptă până când nu mai apar bule. Adaugă 230ml de apă şi bea soluţia. Efectele se văd imediat.

Remediul natural pentru aciditatea stomacală. Alimente care te ajută să-ţi echilibrezi aciditatea

Ţelina - Dacă vă confruntaţi cu refluxul gastric, trebuie să ştiţi că ţelina are o acţiune relaxantă şi calmantă asupra stomacului şi a sistemului nervos. Leguma acţionează ca un bun digestiv.

Muşeţel - Ceaiul de muşeţel are proprietăţi fantastice de calmare a stomacului şi de neutralizare a acidităţii. Pentru echilibrarea pH-ului din organism se recomandă înlocuirea totală a cafelei cu ceai de muşeţel.

Cereale integrale - Quinoa, orezul brun şi meiul au o acţiune alcalinizantă eficientă pentru majoritatea oamenilor. Ele trebuie mestecate bine, mâncate încet şi consumate în porţii adecvate.

Roşcova - În prezent, boabele din păstăile de roşcove sunt transformate într-o făină care seamănă foarte bine cu pudra de cacao, dulce în mod natural, aromată şi ideală în preparatele dulci, fiind unul din aditivii naturali şi sănătoşi.

Consumul de roşcove, în mod regulat şi în cantităţi mici, este o sursă de beneficii pentru sănătate. Roşcova reglează procesul de digestie, având calităţi naturale antialergice, este antiseptic şi antibacterian foarte eficient.

Migdalele, remediul natural pentru aciditatea stomacală - În cazul în care sunteţi fani ai preparatelor de tip fast-food - încercaţi să renunţaţi şi să le înlocuiţi cu un pumn de migdale prăjite uscate cu un pic de sare de mare. Această gustare delicioasă va regla nivelul acidităţii şi vă va ţine de foame pentru mult timp.