GAMA POLYGEMMA PLANTEXTRAKT - O METODĂ EFICIENTĂ PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI (P)

1 2 jpg jpeg

Stresul şi alimentaţia necorespunzătoare sunt două dintre problemele cu care te confrunţi zi de zi. Crizele de acasă sau de la birou, timpul scurt pentru masă, fuga continuă prin oraş… Alimentaţia în exces, producătoare de acizi şi mucus, îngreunează buna funcţionare a organismului, iar stresul zilnic generează blocaje metabolice şi reziduuri toxice. Totodată, un rol important în sănătatea ta îl are sistemul limfatic, care, dacă este ,,înfundat” şi colmatat cu reziduuri acide, afectează întregul organism. Principalele ,,porţi” de ,,descărcare” ale sistemului limfatic către exteriorul corpului sunt tubul digestiv, rinichii şi pielea. Pentru a împiedica apariţia unor boli sau pentru a menţine sănătatea, cea mai eficientă metodă este detoxifierea. Aceasta permite o ,,curăţare” şi o regenerare a organismului, pentru ca acesta să poată funcţiona normal şi armonios. Complementară detoxifierii, metoda Gemoterapiei - cu extracte din ţesuturi tinere din plante - este una inovatoare şi s-a dovedit a fi extrem de eficientă în realizarea detoxifierii la multiple nivele.

Detoxifierea prin gemoterapie este în acelaşi timp blândă şi delicată pentru organism. Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA DETOXIFIERE. Fiecare preparat are o acţiune complexă, realizând o detoxifiere la mai multe nivele în organism.

2 jpg jpeg

• POLYGEMMA 11 - FICAT DETOXIFIERE

Realizează o detoxifiere preponderent la nivel hepatic şi biliar, dar şi la nivel renal şi respirator.

• POLYGEMMA 12 - RINICHI DETOXIFIERE

Realizează o detoxifiere preponderent la nivel limfatic şi renal, dar şi la nivel hepato-biliar şi articular.

• POLYGEMMA 13 - PIELE DETOXIFIERE

Realizează o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar şi la nivel limfatic şi renal.

• POLYGEMMA 14 - ARTICULAŢII DETOXIFIERE

Realizează o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar şi la nivel limfatic, renal şi hepato-biliar.

• POLYGEMMA 15 - INTESTIN DETOXIFIERE

Realizează detoxifierea la nivelul intestinului subţire şi gros, cu ameliorarea stării de astenie generată de toxicitatea intestinală.

2 jpg jpeg

Se recomandă realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuală, în administrare timp de 1-2 luni. Se pot combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere, administrate de 2 ori/zi, sau se pot urma cure succesive, care să înceapă cu formula de detoxifierea renală (pentru o bună eliminare a toxinelor la nivel limfatic şi renal), urmată de cea hepatică şi cea intestinală.

Produsele din gama Polygemma pot fi găsite în farmacii şi magazine naturiste, la preţul de aproximativ 23 RON un flacon de 50ml. Ocupă-te de sănătatea organismului tău! Alege gama POLYGEMMA! www.plantextrakt.ro