Fructul Goji, tonic pentru organism
Fructul Goji, unul din cele mai bogate alimente în vitamine: C, E (regăsită foarte rar în fructe), B1, B2 şi B6, conţine şi 21 de microelemente, cum ar fi calciu, zinc, cupru, magneziu şi germaniu - un agent anticancerigen, acizi graşi şi carotenoizi.
Nivelul de oxidanţi al fructelor Goji, măsurat pe scara ORAC (Capacitatea de absorbţie a Radicalului Liber al Oxigenului) este de 25.000 unităţi, aproape de 20 de ori mai mare în comparaţie cu portocalele). Specialiştii de la Goji Planet precizează că, în urma analizelor complexe de laborator efectuate la Facultatea de Ştiinţe Agricole din Cluj-Napoca, fructul Goji este un tonic pentru toate vârstele şi poate fi consumat fără restricţii sub formă de fructe uscate, de ceai, muesli sau în amestec cu iaurt. Un consum zilnic de 10-30 grame asigură organismului necesarul de vitamine şi de nutrienţi.