Detoxifierea organismului prin gemoterapie

1 2 jpg jpeg

Dr.Sorina Soescu

De ce s─â alegem detoxifierea prin gemoterapie?

Gemoterapia, prin defini┼úie, sprijin─â procesul natural de detoxifiere celular─â, prin intermediul celulelor stem vegetale - meristemul vegetal - celule multipotente, av├ónd ca efect echilibrarea (modularea) proceselor fiziologice, ca rezultat al detoxifierii celulare. S-a constatat eficien┼úa lor, ├«n acela┼či timp, ├«n st─âri de hipo sau hiperfunc┼úie.

Care este strategia optim─â de urmat pentru detoxifierea organismului?

Deoarece eliminarea reziduurilor rezultate din activitatea celular─â se realizeaz─â prin intermediul sistemului limfatic, via rinichi ┼či a reziduurilor rezultate din digestie - via intestin, acestea vor fi ┼či primele c─âi de eliminare asupra c─âror se va ac┼úiona ├«ntr-un program de detoxifiere, pentru a asigura o cur─â┼úare temeinic─â a organismului. Ulterior, se pot planifica ┼či cure pentru detoxifiere la nivel hepatic, pulmonar sau la nivelul pielii.

Avantajul extractelor gemoterapice este ┼či acela c─â, majoritatea lor au un organotropism care se extinde asupra mai multor organe, realiz├ónd detoxifierea la mai multe nivele.

Ce preparate gemoterapice vom folosi pentru detoxifiere?

V─â propunem folosirea formulelor gemoterapice complexe din gama POLYGEMMA, fabricate la Plantextrakt ┼či g├óndite pentru realizarea unor cure de detoxifiere. Se recomand─â cure de 1-2 luni, cu formulele Polygemma pe care le selecta┼úi, ┼úin├ónd cont de caractersticele lor, prezentate ├«n continuare.

POLYGEMMA 11 - FICAT DETOXIFIERE

Realizeaz─â o detoxifiere preponderent la nivel hepatic ┼či biliar, dar ┼či la nivel renal ┼či respirator.

Combina┼úie de extracte gemoterapice din ml─âdi┼úe de Rozmarin, Ienup─âr ┼či muguri de Alun.

Ac┼úiune principal─â: hepatoregeneratoare, de sprijinire a elimin─ârii cataboli┼úilor toxici, coleretic─â ┼či colagog─â, de restaurare a elasticit─â┼úii ┼úesutului hepatic. Preparatul are ┼či efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.

POLYGEMMA 12 - RINICHI DETOXIFIERE

Combina┼úie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin, sev─â de Mesteac─ân ┼či extract fitoterapic din frunze de Mesteac─ân.

Ac┼úiune principal─â: diuretic─â - depurativ─â, antiseptic─â, antiinflamatoare, regeneratoare - prin aport de glucoz─â, fructoz─â, aminoacizi, vitamina C ┼či o serie ├«ntreag─â de s─âruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu ┼či fier. Preparatul are ┼či efect hipocolesterolemiant. Se recomand─â ┼či supraponderalilor cu reten┼úie hidric─â ┼či nivelul colesterolului m─ârit.

POLYGEMMA 13 - PIELE DETOXIFIERE

Realizeaz─â o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar ┼či la nivel limfatic ┼či renal.

Combina┼úie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sev─â de Mesteac─ân ┼či muguri de Nuc.

Ac┼úiune principal─â: dermoprotectoare, antiseptic─â, regularizant─â a secre┼úiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanat─â. Preparatul are ┼či efect: antiinfec┼úios ┼či cicatrizant la nivelul mucoaselor ┼či a pielii, efecte benefice ├«n caz de piele inelastic─â, lipsit─â de str─âlucire, ├«n celulit─â, c─âderea p─ârului ┼či ├«n dermatozele de dat─â recent─â.

Pentru persoanele care au manifestat ├«n ultimul an afec┼úiuni cutanate, pentru adolescen┼úi sau pentru persoanele a c─âror func┼úie de detoxifiere cutanat─â trebuie stimulat─â, se recomand─â cure de 1-2 luni (c├óte 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru ├«ntre┼úinerea s─ân─ât─â┼úii pielii ┼či mucoaselor, este suficient─â o cur─â anual─â, de o lun─â de zile.

POLYGEMMA 14 - ARTICULAŢII DETOXIFIERE

Realizeaz─â o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar ┼či la nivel limfatic, renal ┼či hepato- biliar.

Pentru a men┼úine flexibile articula┼úiile p├ón─â la v├órste ├«naintate, trebuie p─âstrat─â sau redob├óndit─â s─ân─âtatea ┼úesuturilor conjunctive, ├«mbun─ât─â┼úind func┼úia articula┼úiei, evit├ónd sau atenu├ónd durerea ┼či inflama┼úia.

Ac┼úiune principal─â: antiinflamatoare, depurativ─â - o mai bun─â eliminare a acidului uric ┼či ureei, a c─âror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor.

POLYGEMMA 15 - INTESTIN DETOXIFIERE

Realizeaz─â detoxifierea la nivelul intestinului sub┼úire ┼či gros, cu ameliorarea st─ârii de astenie generat─â de toxicitatea intestinal─â.

Combina┼úie de extracte gemoterapice din ml─âdi┼úe de Meri┼čor, muguri de Nuc ┼či muguri de Stejar.

Ac┼úiune principal─â: regleaz─â func┼úionalitatea ┼či motricitatea intestinal─â, reechilibreaz─â flora intestinal─â, reduce infec┼úiile ┼či inflama┼úia de la nivelul intestinului sub┼úire ┼či gros. Preparatul are ┼či efect tonic general, amelior├ónd astenia fizic─â ┼či psihic─â.

Pentru persoanele care sufer─â de tulbur─âri la nivel intestinal, se recomand─â cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie. Chiar ┼či pentru persoanele care nu au tulbur─âri intestinale, o cur─â anual─â de detoxifiere intestinal─â este salutar─â.

POLYGEMMA 16 - PLĂMÂNI

Sus┼úine activitatea pulmonar─â ┼či procesul de detoxifiere de la acest nivel.

Combina┼úie de extracte gemoterapice din muguri de Alun, Castan comestibil ┼či ml─âdi┼úe de Mur

Ajut─â la refacerea elasticit─â┼úii ┼úesutului pulmonar, cre┼čte capacitatea respiratorie, stimuleaz─â eritropoieza, are efect antispastic, antiinflamator ┼či cicatrizant la nivel pulmonar. Are un efect benefic pentru sus┼úinerea pulmonar─â a fum─âtorilor ┼či a persoanelor expuse la noxe respiratorii.

Gemoterapia, odată experimentată, vă va convinge de efectele benefice care nu întârzie să se instaleze.

Mai multe informa┼úii despre gemoterapie g─âsi┼úi pe www.plantextrakt.ro ┼či www.gemoterapie.ro

2 jpg jpeg