Cura de struguri scade FEBRA

1 2 jpg jpeg

Propolisul este de mare ajutor atunci când vine vorba de febră. O cură de propolis ne ajută să scăpăm destul de repede de supărătorul simptom.

Se poate consuma sub formă de tinctură, câte 10 picături de 3 ori pe zi sau câte 5 picături din oră în oră, pe parcursul întregii zile.

Puteţi lua şi propolis sub formă de granule, o granulă cât un bob de piper, de 4-5 ori pe zi, se înghite ca atare, cu puţină apă sau cu ceai.

Cura cu suc de struguri este foarte importantă pentru întărirea organismului. Datorită antioxidanţilor pe care-i conţin, stugurii întăresc imunitatea.

Se foloseşte o cantitate de 600-700 g de struguri albi, care se storc în storcătorul de fructe. Sucul se consumă pe parcursul unei zile, iar cura durează cât timp persistă febra.

Tinctură din muguri de plop negru. Se poate cumpăra de la plafar, dar se poate prepara şi în casă.

Mugurii de plop negru, bine uscaţi, se pisează până când se transformă în praf, se amestecă 30 g din pulbere cu 100 ml de alcool de 80 de grade şi se lasă la macerat timp de 14 zile.

Se folosesc câte 25 picături, de 3-4 ori pe zi, diluate în apă sau în ceai.

Click! spune

Febra reprezintă creşterea temperaturii corpului peste 38 de grade Celsius şi poate fi însoţită sau nu de frisoane, transpiraţii, dureri musculare, creşterea cantităţii de urină.

Apare cel mai des în boli infecţioase, viroze, gripe.