Cum sc─âp─âm de noduli cu ajutorul ecoterapiei

1 2 jpg jpeg

Ce face acest nou tratament introdus nou ├«n Rom├ónia ne explic─â expertul ├«n ecoterapie. Cu ajutorul acestei tehnologii reu┼čim s─â sc─âp─âm de opera┼úie.

ÔÇ×Este o metod─â prin care distrugem noduli benigni. Folosim sunete de ├«nalt─â intensitate. Metoda este foarte precist─â. Ne permite s─â evit─âm structurile din jur, care sunt foarte sensibile. Este o metod─â alternatic─â la chirurgia clasic─â. Nodulii mamari nu sunt considerate leziuni precanceroase ┼či probabil c─â femeile prefer─â s─â mai a┼čtepte. Exist─â contraindica┼úii clare. Trebuie ca nodului s─â fie benign de tiroid─â. Este foarte aproape momentul ├«n care se va folosi ┼či pentru cancer. Treat─âm noduli solizi. Nu trat─âm nodulii calcifica┼úi. Nu trat─âm nodulii cre sunt pe mijlocul tiroideri, pentru c─â sunt aproape de traheeÔÇŁ.

ÔÇ×Se face sedare intravenoas─â. Se face punct cu punct, p├ón─â se termin─â de ÔÇ×bombardatÔÇŁ tot modului. Este singura metod─â total neinvazive. Dup─â dou─â ore ├«n care este monitorizat, pacientul ├«┼či poate relua activitateÔÇŁ.

ÔÇ×Nodulii nu se topesc ┼či nu dispar. Ei scad ├«n volum. Rata de succes a fost foarte mare. Este la fel cu ceea ce comunic─â colegii no┼čtri din str─âin─âtate. Nu exist─â o metod─â care s─â garanteze 100% succesul. Totu┼či, trebuie s─â spun c─â ├«n toate cazurile am avut succesÔÇŁ.

ÔÇ×Am tratat noduli foarte mari. Nu exist─â o limit─â impus─â de autorii metodei. La o lun─â de la tratament, nodulul a dat ├«napoiÔÇŁ.

ÔÇ×Au venit cu noduli ├«n regiunea g├ótului, dar nu ┼úineau de tiroid─â. Au fost persoane care au ├«ncercat s─â ne conving─â s─â trat─âm ┼či cancer. ├Än rest, pacien┼úii vin foarte bine informa┼úiÔÇŁ a explicat la Antena 3 doctorul Cornel Lungu, specializat ├«n ecoterapie.