Cum să scapi RAPID de herpes. Află MIRACULOSUL tratament din casa ta!

2 jpg jpeg

De cele mai multe ori, acesta apare în copilărie, iar odată ce o persoană este infestată, acest virus rămâne latent şi persistă în organism, manifestându-se prin apariţia herpesului, caracterizat prin mici vezicule cu lichid clar, localizate pe buză sau în colţul buzei.

Poate dura şi două săptămâni până la vindecarea acestei afecţiuni, iar de cele mai multe ori necesită tratament local. Tratamentul medicamentos dă rezultate excelente în majoritatea cazurilor, însă putem trata această afecţiune şi cu ajutorul remediilor naturale. Alimentul care vindecă imediat această problemă Pentru tratarea herpesului, trebuie să cureţi un căţel de usturoi, toacă-l mărunt, apoi aplică pe zona afectată. Lasă-l să acţioneze 15 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Te va ustura la început, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Este normal.

Însă, după doar câteva minute vei vedea cum durerea se va diminua şi apoi o să dispară de tot. În foarte multe cazuri, herpesul dispare după ce acest tratament natural a fost aplicat. Dacă însă acest lucru nu se întâmplă, mai repetă procesul şi a doua zi. Cu siguranţă, după repetarea acestui proces herpesul va fi doar o amintire urâtă.

De asemenea, şi ceaiul negru te poate ajuta să scapi de inesteticul herpes. Acesta are proprietăţi antioxidante, antivirale şi antiinflamatoare.

Poţi folosi ceaiul negru sub formă de comprese ce pot fi aplicate pe veziculele dureroase la nivelul buzelor. Rezultatele vor fi vizibile în scurt timp.

În afară de aceste două tratamente foarte eficiente, mai există şi alte soluţii care grăbesc vindecarea herpesului. Iată despre ce este vorba!

Poţi folosi un unguent antiviral încă de la primele senzaţii pulsatile. De asemenea, poţi aplica o compresă cu tinctură de propolis pe vezicule. Totodată, o altă soluţie pentru grăbirea vindecării herpesului este să aplici cremă de gălbenele sau de roiniţă pe vezicule.