Cum să scapi de transpiraţia excesivă şi urât mirositoare

1 2 jpg jpeg

Însă, sunt persoane care transpiră excesiv. În plus, se poate întâmpla ca sudoarea să fie şi urât mirositoare. Dacă şi tu te regăseşti în această situaţie, nu te mai stresa! Am câteva trucuri pentru tine care te vor ajuta să scapi de această problemă stânjenitoare. Iată cum poţi face posibil acest lucru: O soluţie ieftină şi eficientă: oţetul de mere Este binecunoscut faptul că oţetul are proprietăţi astrigente. Aşa că, nu e de mirare faptul că te poate ajuta să scapi de transpiraţia excesivă şi urât mirositoare. În plus, este un truc extrem de simplu, ieftin şi eficient. Iată ce trebuie să faci: pune pe o bucată de bumbac oţet şi aplică-l, seara, pe axilă. Ţine-o până când este uscată complet. De dimineaţă, spală-te cu apă şi cu săpun. Astfel, axila ta va rămâne uscată întreaga zi şi nici nu vei mai emana mirosuri neplăcute. Cartoful usucă sudoarea Şi cartoful crud te poate scăpat de sudoare, mai ales de mirosul neplăcut al acesteia. Cum trebuie să procedezi? Înainte de a ieşi din casă, fă un duş şi apoi ţine la subraţ o felie de cartof crud. Apoi, lasă să se usuce şi aplică un antiperspirant. Chiar dacă vei mai transpira, cu siguranţă, aceasta nu va mai elimina o mireasmă neplăcută. Un alt remediu natural: bicarbonatul de sodiu O altă soluţie de a elimina transpiraţia şi mirosul neplăcut al acesteia este bicarbonatul de sodiu. Acesta duce la uscarea instantanee a transpiraţiei. Ce trebuie să faci? Amestecă bicarbonat de sodiu cu apă până când obţii o pastă groasă, ce se întinde apoi pe axilă şi se lasă să acţioneze timp de jumătate de oră. Este necesar să aplici acest tratament naturist timp de o săptămână. După aceea, cu siguranţă vei avea rezultatele dorite.

Evident, mai sunt şi alte soluţii care să te scape de aceată problemă ce îţi dă mai bătăi de cap. Începând de la creme speciale, care se pot aplica, până la injecţii cu toxină botulinică, care are efect câteva luni.

Există chiar şi anumite intervenţii prin care se distruge ganglionul nervos ce controlează transpiraţia de la subraţ. Însă, noi vă recomandăm să încercaţi remediile naturiste oferite de noi.