Cum să scapi de răceala şi gripa de la început de primăvară (P)

1 2 jpg jpeg

Răceala este o afecţiune frecventă, cu simptome uşor de recunoscut: stări de oboseală, strănut, tuse şi nas înfundat, posibil febră, dureri musculare, iritare a amigdalelor sau infecţie în gât, dureri de cap. Răceala poate dura de la două-trei zile până la nouă-zece zile şi poate apărea după perioadele mai îndelungi petrecute afară, la temperaturi scăzute, dacă am stat în ploaie sau ne-am îmbrăcat inadecvat temperaturii.

Gripa este recunoscută a fi mai severă decât răceala. Simptomele încep brusc, cu febră şi frisoane, oboseală, tuse, mucopurulenţă, dureri musculare, dureri puternice de cap, dureri oculare, iar febra poate dura câteva zile. Gripa apare îndeosebi iarna şi primăvara devreme.

Dacă gripa poate fi prevenită prin vaccinare, ea fiind cauzată de câteva tulpini de virusuri, răcelile pot fi create de aproximativ 200 de virusuri diferite.

Având în vedere modalitatea de transmitere (pe calea aerului sau prin contact cu mucoasele sau saliva persoanei afectate), igiena este foarte importantă în prevenire. Nu uitaţi de curăţarea suprafeţelor cu dezinfectante, spălarea mâinilor cu apă şi săpun şi evitarea contactului mâinilor cu ochii şi nasul. De asemenea, foarte eficientă în prevenirea răcelii este menţinerea unei imunităţi ridicate a organismului. Fie că este vorba de adulţi, fie că este vorba despre copii, este bine să optezi pentru tratamente naturale în detrimentul celor medicamentoase şi toxice. Gama PROPOLIS C Răceală şi Gripă ajută în lupta împotriva acestor boli. Prin conţinutul de tinctură de propolis, Echinacea, vitamina C şi extracte din plante (flori şi fructe de soc, flori de tei, fructe de măceş, salcie), gama PROPOLIS C Răceală şi Gripă reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

În acest an,

împlineşte 14 ani de luptă împotriva gripei şi răcelii! Cu această ocazie, Propolis C oferă 14 excursii la Disneyland Paris pentru toată familia, plus alte 3.000 de premii instant, constând în: veste, umbrele şi cutii cu Propolis C Echinacea 33% cadou.

Propolis C Răceală şi Gripă acţionează natural de la primele simptome de răceală şi gripă pentru:

- conţine extracte de flori şi fructe de soc, flori de tei, fructe de măceş, Echinacea, tinctura de propolis şi vitamina C.

cutie cu 8 plicuri şi cutie cu 25% plicuri CADOU.

- conţine extracte de flori şi fructe de soc şi salcie, Echinacea, vitamina C şi tinctură de propolis.

cutie cu 8 plicuri, cutie cu 25% plicuri CADOU şi cutie cu 20 capsule.

Pentru mai multe detalii, accesează

şi