Cel mai eficient tratament naturist pentru acnee şi coşuri

Există un tratament naturist pentru acnee şi coşuri jpeg

Tratament naturist pentru acnee şi coşuri. Mierea are proprietăţi anti-inflamatoare şi antibacteriene, de aceea este indicat să o foloseşti. Mierea este bogată în antioxidanţi şi are proprietăţi antiseptice, îţi curată pielea şi îţi repara celulele deteriorate.

Ce ai de făcut:

- aplică miere pe zonele cu probleme de pe ten

- lasă să acţioneze 15-20 de minute

- clăteşte cu apă caldă.

Tratament naturist pentru acnee şi coşuri. Mască cu argilă şi suc de lămâie

Usucă coşurile şi curăţă porii pielii. Pentru o mască, avem nevoie de 3 linguri de argilă, 15 picături de suc de lămâie şi 30 ml tinctură de gălbenele. Amestecul se aplică pe faţă 15 minute, apoi se spală cu un tampon moale de vată înmuiat în apă caldă.

Mască cu miere şi suc de citrice

Se amestecă câte o linguriţă de miere de albine cu suc de lămâie sau portocală. Se aplică punctual, pe fiecare coş, cu un be­ţişor cu vată. După uscarea picăturilor, se aplică al doilea strat. Se repetă de 4-5 ori.

Tratament naturist pentru acnee şi coşuri.  Mască de cartofi

Se rade un cartof curăţat, de mări­me medie, pe răzătoarea cu ori­ficii mici. Se adaugă un praf de sare, jumătate de albuş bătut şi o linguriţă de pulbere obţinută din fulgi de ovăz râşniţi. Se apli­că masca pe locurile cu pro­bleme 20 de minute, apoi se spa­lă cu apă călduţă. Se şterge pielea cu o loţiune pentru ten gras.

Mască cu drojdie

Se amestecă drojdie de bere cu apă oxigenată (de 3%) până se obţine o cremă. Se aplică pe fiecare coş în parte, cu un beţişor cu vată. Proce­deul se face seara. Drojdia se lasă pe faţă până a doua zi, când se spală cu apă călduţă.