Ceaiul alb reduce riscul de artrit─â

1 2 jpg jpeg

Fiind foarte pu┼úin procesat, ceaiul alb ├«┼či p─âstreaz─â pe deplin propriet─â┼úile terapeutice, iar aroma sa este inegalabil─â. Un studiu recent realizat de Universitatea Kingston din Marea Britanie demostreaz─â c─â ÔÇ×aristocratulÔÇŁ ceai alb, odinioar─â consumat numai de clasele aristocrate din China, are numeroase propriet─â┼úi antioxidante ┼či antiinflamatorii, care reduc riscul ├«mboln─âvirii de artrit─â reumatoid─â, de anumite tipuri de cancer ┼či de boli cardiovasculare.

├Än plus, un consum consecvent de ceai alb previne ├«mb─âtr├ónirea precoce asociat─â cu ac┼úiunea de degradare a colagenului ┼či elastinei din organism, previne infec┼úiile cu stafilococ ┼či cu streptococ, dar intensific─â ┼či arderea caloriilor, eficient─â ├«n curele de sl─âbire.