5 lucruri pe care nu le ┼čtiai despre albirea din┼úilor

1 2 jpg jpeg

Desigur c─â fiecare procedur─â are avantajele ┼či dezavantajele ei. Stomatologul Andra Custura ne spune c├óteva lucruri pe care nu le ┼čtiam despre albirea din┼úilor:

1. Mai tânăr cu cinci ani

O dantură de un alb strălucitor te poate întineri cu până la 5 ani. 2. După albire, sensibilitatea dentară este normală

După tratamentul de albire este normal să ai o sensibilitate dentară, care însă va dispărea. Durerea persistentă poate fi un semnal care ne duce cu gândul la carii sau la altă afecţiune dentară ce implică afectarea nervului.

3. Există posibilitatea să-ţi arzi gingiile

Exist─â un risc crescut de ardere a gingiilor ┼či de apari┼úie a unor dureri sau probleme gingivale, ├«n cazul ├«n care nu apelezi la servicii specializate de stomatologie.

4. Albirea se face doar pe dinţii naturali

Speciali┼čtii spun c─â albirea dentar─â se realizeaz─â doar pe din┼úii naturali, de aceea este recomandat ca ├«n cazul ├«n care ai de f─âcut lucr─âri dentare s─â optezi pentru ceramic─â presat─â sau pentru coroane f─âcute integral din ceramic─â, care se apropie cel mai mult de culoarea natural─â a din┼úilor, iar din punct de vedere estetic sunt net superioare celor clasice, cu suport de metal/zirconiu.

Mai mult dec├ót at├ót, coroanele dentare integrale ceramice sunt eticheta calit─â┼úii lucr─ârilor dentare, ce utilizeaz─â tehnologia computerizat─â ┼či imaginile 3D, care ofer─â o garan┼úie absolut─â, rezisten┼ú─â crescut─â ├«n timp ┼či confer─â o str─âlucire natural─â a danturii.

Albirea din┼úilor este un procedeu care se repet─â la un anumit interval de timp, dac─â vrei s─â ai din┼úii albi mereu. Perioada recomandat─â este o dat─â pe an, uneori chiar la un an ┼či jum─âtate, timp ├«n care toate indica┼úiile oferite de medic vor fi respectate ┼či aplicate pentru a ├«ntre┼úine rezultatul ob┼úinut. Pentru a beneficia c├ót mai mult de din┼úii albi este necesar─â ├«ntre┼úinerea albirii ob┼úinute prin periajul cu o past─â de din┼úi special─â recomandat─â de medicul stomatolog.