INTERVIU. Dr. Diroescu: „Sângerările gingivale dispar după câteva şedinţe de tratament”

1 2 jpg jpeg

Am auzit de multe ori vorba că „un zâmbet nu costă nimic”, însă un o dantură neîngrijită îţi poate pune sănătatea în pericol.

Problemele dentare nu trebuie amânate, iar vizita la medicul stomatolog nu trebuie să fie un chin pentru tine. Este foarte important să previi anumite afecţiuni prin îngrijirea zilnică. Sângerările gingivale pot avea mai multe cauze, printre ele aflându-se şi paradontoza.

Cum funcţionează plasma sanguină?

Plasma sanguină conţine o concentraţie mare de factori de creştere care stimulează şi grăbesc vindecarea şi regenerarea ţesuturilor în care se injectează.

Este folosită în toate domeniile, inclusiv în stomatologie. În cazul unei răni sângele din organism transportă la locul leziunii celulele şi factorii necesari vindecării şi apărării.

Prin injectarea plasmei aceşti factori sunt deja plasaţi în cantităţi mai mari şi astfel procesele sunt mult mai rapide.

Se obţine astfel apărarea de corpii străini externi ce pătrund prin plagă pe de-o parte şi vindecarea mai rapidă a ţesuturilor pe de alta.

Priveşte în video de mai jos, şi mergi la medicul tău dentist pentru a beneficia de sănătatea orala mai ales acum de sărbători.

Află mai multe despre tratarea paradontozei AICI

Când se observă rezultatele?

Orice tratament are nevoie de timp pentru a se vedea rezultatele pozitive.

În funcţie de fiecare pacient, mai ales în cazul paradontozei, rezultatele se pot observa chiar de la primele şedinţe.

Plasma poate fi folosită atât în tratamenetele cosmetice cât şi în cele chirurgicale.

Dr. Stomatolog Alexandra Diroescu

Specialist în Implantologie, Bucureşti, 0721.805.239