Plasturi dizolvabili pentru herpes

2 jpg jpeg

Herpesul de la nivelul buzelor debutează cu o băşicuţă, care se măreşte, devine roşiatică şi dureroasă, iar după 24 de ore dă naştere unui mic mănunchi de băşicuţe gălbui.

După trei zile, aceste băşici se sparg şi formează o crustă, care dispare după 10 zile, fără să lase nicio urmă pe piele. Odată contractat, virusul herpetic rămâne în organism şi poate da oricând astfel de leziuni.

Pe lângă medicamentele specifice, o altă soluţie nouă şi eficientă de vindecare a herpesului o reprezintă plasturii dizolvabili!

Plasturi dizolvabili pentru herpes - o tehnologie medicală de ultimă generaţie

Plasturii dizolvabili reprezintă cea mai nouă şi eficientă soluţie pentru vindecarea, ascunderea şi prevenirea apariţiei herpesului. Acest plasture este, de fapt, un dispozitiv medical sub formă de plasture transparent, care ajută la ameliorarea durerii prin diminuarea senzaţiei de arsură, a mâncărimilor provocate de herpes şi reduce roşeaţa. În plus, el este transparent şi ascunde instantaneu veziculele cauzate de virusul herpetic.

De asemenea, aceşti plasturi ajută la prevenirea răspândirii virusului în timp ce vindecă şi maschează herpesul.

Plasturi dizolvabili pentru herpes - substanţe active

Datorită tehnologiei de dizolvare, aceşti plasturi se îndepărtează fără să provoace durere sau ruperea rănii. Totodată, ei conţin ingrediente care îmbunătăţesc condiţia pielii şi grăbesc procesul de vindecare.

Printre substanţele active se numără sulfatul de zinc (are o acţiune astringentă, care consolidează, tonifică şi întăreşte straturile de piele), precum şi beta-glucan (calmează, protejează şi hidratează pielea, ajutând la vindecarea rănilor).

Plasturi dizolvabili pentru herpes - mod de utilizare

Înainte de utilizare, se spală sau se clăteşte zona afectată şi se lasă zona umedă. Umiditatea este necesară pentru ca plasturii să adere şi să înceapă să lucreze. Iată ce paşi trebuie să urmezi:

- Asigură-te că ai mâinile curate şi uscate. Rupe un blister, deschide folia şi scoate plasturele. Partea plasturelui dinspre folia subţire a blisterului este uşor curbată. - Scufundă plasturele în apă pentru 2 - 6 secunde. - Aplică partea uşor curbată, concavă a plasturelui pe herpes, atingând uşor plasturele cu degetul. Asigură-te că nu există bule de aer. Dacă este necesar, se umezeşte suplimentar. - Plasturele se va dizolvă parţial sau complet peste câteva ore. Dacă este necesar, umezeşte uşor zona pentru a îndepărta orice porţiune din plasture rămasă nedizolvată. - Este recomandat să aplici plasturii de la primele semne ale erupţiei.

Plasturii dizolvabili pentru herpes se găsesc în farmacii, iar preţul lor pot varia între 7 lei şi 60 de lei, în funcţie de marca preferată.