Bucură-te de beneficiile unui somn liniştit cu Bien Dormir (P)

1 2 jpg jpeg

Insomnia afectează din ce în ce mai multe persoane indiferent de vârstă. Cauzele acestei afecţiuni sunt variate: stresul sau depresia, agitaţia cotidiană, programul de lucru dificil sau neadaptarea la un fus orar diferit.

Ce consecinţe resimt persoanele care suferă de insomnie? În afară de apariţia cearcănelor şi a oboselii, insomnia scade imunitatea, atenţia sau pot apărea dereglări ale funcţiilor endocrine.

Soluţia naturală pentru a reda vitalitatea oferită de un somn bun este gama Bien Dormir. Aceste produse acţionează prin inducerea unei stări de relaxare propice instalării somnului. Extractele de passiflora, muşeţel şi melatonină sau valeriană ajută la relaxarea organismului şi calmarea acestuia, asigurând un somn natural şi odihnitor.

Bien Dormir se regăseşte în două forme de prezentare:

Bien Dormir cu Melatonină este recomandat în cazul persoanelor care suferă de insomnie cronică, cu un program de lucru atipic sau care călătoresc mult, adorm greu sau se trezesc în timpul nopţii şi nu mai pot adormi. Melatonina, supranumită ,,hormonul somnului”, este o substanţă chimică produsă la nivelul creierului care transmite organismului că este momentul să adoarmă, inducându-i starea de somnolenţă.

2 jpg jpeg

Bien Dormir cu Valeriană este recomandat persoanelor care suferă de tulburări de somn însoţite de agitaţie nervoasă, stres şi afecţiuni gastrice.

Valeriana este o substanţă care îndepărtează dificultăţile de adormire, reduce trezirile nocturne, ajută la instalarea somnului profund şi înlatură efectele tensiunii nervoase: palpitaţii, spasme, arsuri gastrice. Acest produs este recomandat şi copiilor de peste 12 ani.

2 jpg jpeg

Bien Dormir nu crează somnolenţă reziduală şi nici dependenţă.

Le puteţi găsi în farmacii şi magazine naturiste. Preţul unui produs este de 15 lei. Află mai multe informaţii despre Gama Bien Dormir pe: www.biendormir.ro