În care imagine nu este o familie? Testul îți relatează multe despre tine

Fă acest test de personalitate pentru a afla lucruri despre personalitatea ta, pe care nu le bănuiai înainte.

Tipul de relații (cu membrii familiei și alții) avute chiar în primii ani de viață au un impact profund asupra modului în care vedem lumea și ne dezvoltăm personalitatea noastră.

În timp ce relațiile sănătoase facilitează dezvoltarea și succesul, relațiile nesănătoase te pot face o persoană mai puțin împlinită.

image

Sursa: Mind Journal

Testul te va ajuta să-ți dai seama cum relațiile tale ți-au modelat personalitatea. Trivește cu atenție imaginile și încearcă să ghicești care dintre ele nu reprezintă o familie.

Răspunsul tău dezvăluie procesul de gândire și personalitatea ta.

Dacă răspunsul tău este #3

Motivul probabil pentru care ai ales această familie este posibil să fie percepția că tatăl din imagine este indiferent față de copil și de mamă.

Sau ai putea crede că mama ține copilul departe de tatăl său.

Interpretarea ta dezvăluie că ești o persoană grijulie. Vrei să îmbunătățești viața altor oameni și să te bucuri fericire. Poate că nu consideri ceea ce vezi o familie adevărată, dar instinctele tale te determină să-i protejezi pe ceilalți de durere și suferință.

Dacă răspunsul tău este #2

Ești o persoană orientată spre familie și prețuiești pe cei dragi mai mult decât orice pe această lume. S-ar putea să fi considerat această familie ca fiind falsă, deoarece părinții par concentrați pe ei înșiși. Atât mama, cât și tatăl lasă copilul liber și nu se țin de mână.

Interpretarea ta indică faptul că vezi familia ca pe o prioritate. Cei care pun nevoile familiei pe primul loc pot construi relații stabile și de lungă durată. Îți dorești mereu ca cei dragi să fie fericiți. Prin urmare, depui efort pentru aceste lucruri.

Dacă răspunsul tău este #1

Familia din imaginea 1 este o familie fericită și iubitoare. Imaginea prezintă părinți grijulii și iubitori, precum și o legătură bună cu copilul. E greu de crezut că această familie este falsă!

O astfel de percepție poate fi rezultatul relațiilor dificile de la o vârstă fragedă. Este posibil să fi fost martor la abuz, violență sau separarea părinților în copilărie, ceea ce a dus la o înțelegere necorespunzătoare a ceea ce este o familie sănătoasă.

Sursa: Mind Journal