Ce vezi prima dată îți spune dacă ai prea multă încredere în ceilalți

Adesea, iluziile optice sunt imagini psihologice care funcționează ca un test de personalitate. O astfel de iluzie optică este această imagine, care poate dezvălui cât de multă încredere ai în ceilalți.

O iluzie optică care reprezintă o imagine frumoasă la apus pretinde că poate demonstra dacă ești optimist sau mai pesimist când vine vorba de oamenii din viața ta.

image

Acest test de personalitate îi cere spectatorului să arunce o privire rapidă asupra imaginii, care fie ar trebui să arate ca o pereche de buze roșii, fie ca nori pe cer.

Această piesă de artă a fost pentru prima dată online într-un videoclip al specialistului în iluzii optice Mia Yilin, care are o popularitatea foarte mare, aflată în creștere pe rețelele de socializare, cu testele ei uluitoare de personalitate despre care utilizatorii susțin că le-au putut prezice cu exactitate personalitățile.

În secțiunea de comentarii a Miei, un utilizator a scris: „Mulțumesc, m-ai învățat atât de multe despre mine”.

Dacă ai văzut nori

Persoanele care au văzut prima dată nori în mijlocul unui apus de soare sunt foarte sceptici față de străini. Sunt oameni foarte generoși și de ajutor celor dragi, dar sunt mereu în garda când trebuie să se apropie de oameni pe care nu îi cunosc și nu lasă ușor garda jos.

Mia a spus: „Ai abilități sociale foarte puternice. Te poți înțelege cu oricine, dar ești și destul de cinic. Chiar dacă ai putea părea prietenos, îți este foarte greu să ai încredere în ceilalți. Când oamenii fac un efort să te abordeze, încerci mereu să-ți dai seama dacă nu cumva ai un motiv ascuns și care este scopul lor final.”

De asemenea, Mia spune că aceste persoane sunt foarte logice și nu se implică în bârfe sau drame meschine. Deși au o perspectivă pesimistă asupra vieții, au o viață socială foarte relaxată și fericită, deoarece sunt foarte pricepuți să-i țină pe oameni răutăcioși în afara vieții lor.

Ai văzut buze

Cei care au văzut pentru prima dată o pereche de buze roșii sunt cunoscuți pentru natura lor bună. Ei ar ajuta întotdeauna un străin care are nevoie, fără întrebări sulimentare și sunt adorați de cei din jur pentru cât de mult le pasă de lume.

Mia a spus: „Personalitatea ta iubitoare și veselă este ca o gură de aer proaspăt și poți deveni sentimental destul de ușor. Chiar dacă știi că lumea poate fi crudă, tot alegi să crezi în bunătatea umanității.”

Felul lor luminos de a privi lumea înseamnă că pot fi profund răniți și sensibili ori de câte ori se întâmplă un conflict cu cei dragi, dar sunt capabili să lase lucrurile mărunte să nu le strice echilibrul.

Mia a adăugat: „S-ar putea să fii dispus să-i tolerezi pe ceilalți în privința lucrurilor mărunte, dar când vine vorba de conflicte de interese majore, ești foarte principial și vei rămâne mereu pe poziție.”

Sursa: Express.