Un produs folosit zilnic favorizează apariţia cancerul

2 jpg jpeg

Din p─âcate, cancerul este una dintre cele mai crunte maladii, ce s-a tot dezvoltat mai ales ├«n secolul vitezei, cercet─âtorii estim├ónd faptul c─â 40% din toate tipurile de cancer ar putea fi prevenit. ├Än aceast─â rat─â este inclus cancerul de piele ┼či cel pulmonar.

┼×tiin┼úa avanseaz─â ├«n fiecare zi ┼či astfel este posibil─â depistarea acestei crunte boli adesea ├«n stare incipient─â. Mul┼úumit─â noilor tehnologii de diagnosticare, boala poate fi detectat─â din fazele incipiente. Organiza┼úia Mondial─â a S─ân─ât─â┼úii (OMS) avertizeaz─â c─â utilizarea tutunului constituie cel mai mare factor de risc al dezvolt─ârii cancerului, deoarece fumatul provoac─â moartea a ┼čase milioane de persoane anual.

Igiena intim─â, un subiect tabu ┼či periculos

At├ót la femei c├ót ┼či la b─ârba┼úi, igiena intim─â pare a fi un subiect banal dar ├«n acela┼či timp tabu. De┼či importan┼úa acestui subiect nu a fost niciodat─â recunoscut─â la adev─ârata sa valoare, lipsa de informare ┼či educare cu privire la tot ce ┼úine de organele genitale, poate cauza grave probleme de s─ân─âtate, s─â ├«┼či pun─â amprenta asupra rela┼úiei ├«ntr-un cuplu ┼či mai ales asupra s─ân─âta┼úii tale.

Astfel c─â un obiect banal precum este lenjeria de tip tanga, ce a c├ó┼čtigat foarte repede notorietate ├«n r├óndul ambelor sexe, conform medicilor este foarte periculoas─â pentru s─ân─âtate.

Mai multe cercetări efectuate la Universitatea din Columbia, indică faptul că bacteriile se dezvoltă mult mai repede în zonele intime.

O suprafa┼ú─â foarte mic─â de material, care comunic─â at├ót cu zona din fa┼ú─â, c├ót ┼či cu cea din spate, poate reprezenta un factor rapid de infectare.

Tanga favorizeaz─â candida

Speciali┼čtii sus┼úin c─â tanga este motivul pentru care multe femei nu pot sc─âpa de candida. Din p─âcate, netratat─â, aceast─â infec┼úie poate duce la cancer de col uterin.

Deci, iat─â care este leg─âtura dintre lenjeria intim─â ┼či boala crunt─â a secolului vitezei.

O alt─â problem─â esen┼úial─â care contribuie considerabil la aceast─â maladie este indubitabil lipsa mi┼čc─ârii, sedimentarismul.

Practic, adeasea a fost observat─â leg─âtura dintre surplusul de kilograme ┼či prezen┼úa celulelor canceroase, astfel c─â speciali┼čtii trag un semnal de alarm─â ┼či ne ├«ndeamn─â s─â facem mi┼čcare c├ót de des putem, s─â avem grija de alimenta┼úia noastr─â ┼či de odihn─â.

Afl─â ce nu ┼čtiai despre candida AICI

Există un factor genetic în celulele canceroase

Aproximativ 60% dintre cazurile de cancer sunt provocate de muta┼úiile din ADN ┼či asta fiind concluzia unui studiu realizat de Bert Vogelstein ┼či Cristian Tomasetti care mai afirm─â ┼či faptul c─â apari┼úia anumitor tipuri de cancer este inevitabil─â.

Vogelstein a declarat că 66% dintre mutaţii apar întâmplător, 29% sunt provocate de către factorii de mediu, iar 5% sunt provocate de factorii ereditari.