Uleiul de arbore de ceai alung─â micoza piciorului

1 2 jpg jpeg

Un antifungic natural Uleiul de arbore de ceai este unul dintre cele mai puternice antifungice naturale. Fungii sunt ciuperci care se dezvoltă pe piele, iar acest ulei ajută la îndepăratrea acestuia.

Acest ulei esen┼úial con┼úine o concentra┼úie mare de alcool ┼či de hidrocarburi monoterpenice cunoscute pentru faptul c─â lupt─â ├«mpotriva ├«nmul┼úirii ciupercilor pielii. Acest remediu se aplic─â de mai multe ori, direct pe zona afectat─â din cauza micozelor.

Micoza piciorului apare mai ales ├«ntre degetele de la picioare. Zonele acestea sunt deosebit de sensibile la infec┼úii bacteriene, deoarece sunt regiuni umede, ├«n care micozele g─âsesc un mediu bun de dezvoltare. Uleiul esen┼úial de arbore de ceai purific─â pielea dintre degetele de la picioare ┼či previne apari┼úia infec┼úiilor.

Uleiul esenţial de arbore de ceai ajută pielea afectată de micoză să se vindece mai repede. Este util, de asemenea, la stimularea sistemului imunitar. Persoanele care au o imunitate crescută sunt mai puţin predispuse la afecţiune.

Uleiul esen┼úial de arbore de ceai ac┼úioneaz─â bl├ónd, nu usuc─â pielea, ci o hr─âne┼čte ├«n profunzime ├«n acela┼či timp ├«n care elimin─â bacteriile.

Pentru ├«ngrijirea picioarelor, mai po┼úi apela ┼či la alte solu┼úii naturale:

- bicarbonatul de sodiu (pentru b─âi de picioare se pune o lingur─â de bicarbonat la 2 litri de ap─â),

- uleiul esen┼úial de arbore de ceai, care are ac┼úiune antifungic─â ┼či antiseptic─â (se adaug─â 6 pic─âturi din acest ulei ├«n baia de picioare).