Semnele de avertizare pe care ti le da corpul inainte de un atac de cord

1 semnele de avertizare pe care ti le da corpul inainte de un atac de cord fii foarte atenta zcig jpg jpeg

Din nefericire, milioane de persoane sufera de boli de inima. Atacul de cord este cauza principala de mortalitate in Statele Unite.

Numarul crescut de atacuri de cord apare din cauza stilului modern de viata, stresului, inflamatiilor si dietelor nesanatoase.

De aceea, este foarte important sa inveti sa recunosti care sunt simptomele sale inainte ca acesta sa se intample, pentru a preveni complicatiile. Iata la ce sa fii atenta.

Probleme cu respiratia - Din cauza ingustarii vaselor de sange, nu mai ajunge indeajuns de mult sange la plamani pentru ca acestia sa poata functiona cum trebuie.

Slabiciune corporala - Daca arterele sunt ingustate, vor reduce fluxul sanguin si vor agrava circulatia. Acest lucru duce la slabirea muschilor si la o slabiciune generala.

Presiune in piept - Pe masura ce atacul de cord se apropie, durerea si presiunea din piept vor fi din ce in ce mai mari si se vor raspandi la brate, spate si umeri.

Ameteli si transpiratii reci - Circulatia proasta si aportul redus de sange la creieri cauzeaza transpiratii reci, ameteli si probleme. 

Oboseala - Fluxul scazut de sange spre inima dupa la o oboseaza generala, inima nemaiputand sa pompeze sange cat sa faca organismul sa functioneze normal.