Semne c─â ai probleme cu fierea

1 2 jpg jpeg

Bila sau mai cunoscută fiind sub denumirea de fiere este un mic organ situată sub ficat cu rolul de a ajuta la digerarea grăsimilor într-un mod mai facil.

Ca orice alt organ ┼či la nivelul bilei se pot produce anumite deregl─âri. Orice simptom pe care ├«l resim┼úi la nivelul oric─ârei p─âr┼úi a corpului t─âu este bine s─â ├«l analizezi minu┼úios ┼či s─â te prezin┼úi la medicul specialist. Iat─â care sunt cele mai evidente ┼či nepl─âcute simprome care anun┼ú─â probleme la nivelul bilei:

Senza┼úia de grea┼ú─â ┼či vom─â

2 simptome deloc str─âine, cel pu┼úin o dat─â ai avut de aface cu ele, acestea fiind mai des ├«nt├ólnite la persoanele cu probleme la nivelul bilei. Mia ales dac─â ai consumat recent alimente bogate ├«n gr─âsimi sau mult prea procesate. De asemenea dac─â te ┼čtii cu probleme la nivelul acestui organ este bine s─â evi┼úi consumul anumitor condimente precum ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul sau chiar turmenicul.

Balon─âri frecvente

De cele mai multe ori c├ónd bila este dat─â peste cap te po┼úi confrunta cu senza┼úia de balonare sau chiar indigestie. ├Än acest caz se recomand─â utilizarea c─ârbunelui medicinal, un suplimnet natural care va elimina gazele de la nivelul intestinelor ┼či te vor ajuta s─â ├«┼úi recape┼úi comfortul. Atunci c├ónd este afectat─â bila ┼či consumi alimente bogate ├«n gr─âsimi digerarea acestora poate fi ├«ngreunat─â, confrunt├óndu-te cu o toleran┼ú─â redus─â la alimentele cu un con┼úinut caloric m─ârit.

Afl─â care sunt remediile naturiste pentru bila lene┼č─â AICI

Te doare capul ┼či ai febr─â

St─ârile de grea┼ú─â ┼či de vom─â sunt adesea ├«nso┼úite de dureri de cap. Iar dac─â mai ┼či ver┼či te expui ├«n felul acesta deshidrat─ârii ┼či te po┼úi confrunta ┼či cu st─âri febrile deoarece corpul cere prin toat─â c─âile fluide pentru a putea func┼úiona corespunz─âtor.

Resimţi dureri la nivelul abdomenului superior

Dac─â te reg─âse┼čti printre persoanele afectate de slaba func┼úionare a bilei mai mult ca sigur te confrun┼úi ┼či cu dureri aproape insuportabile ├«n partea dreapt─â a abdomenului ce pot iradia spre diferite p─âr┼úi ale corpului. La primul simptom observat acord─â alimenta┼úiei tale o aten┼úie sporit─â ┼či consum─â c├ót mai multe lichide de preferat ap─â.

Salatele, legumele, fructele te pot ajuta s─â ┼úii aceste simptome la distan┼ú─â ┼či s─â te bucuri de starea ta de confort constant. Nici orele de somn nu trebuie neglijate.