Cum să arăţi mai tânăr în doar două săptămâni

1 2 jpg jpeg

Ziua 1 Pentru planul de slăbit, notează pe o foaie planurile pentru următoarele două săptămâni şi pune lista undeva la vedere. Alege să ai un zâmbet mai alb, fie printr-o programare la albire dentară, fie prin folosirea unor metode de albire naturale. Începe să faci 20-30 de minute de exerciţii de fitness. Gândeşte-te cum să îţi reîmprospătezi imaginea. Ziua 2 Începe să ţii o dietă. Fă un gomaj pentru ten. Poţi face o programare la cosmetică. Mergi mai mult pe jos şi urcă scările, în loc să iei liftul. Ziua 3 Nu evita să iei micul dejun, mai ales că este cea mai importantă masă a zilei. Mănâncă multe legume şi fructe. Fă exerciţii pentru toniferea braţelor şi a picioarelor la sala de sport. Cumpără un obiect de vestimentaţie nou.

Ziua 4

Rezistă tentaţiei de a mânca dulciuri. Optează pentru o salată la prânz. Încearcă să mergi la sala de sport dimineaţa, pentru că accelerează arderile. Fă un lucru care îţi place, căci fericirea vine şi din interior.

Nu uita să dormi opt ore pe noapte, căci un somn bun favorizează pierderea de greutate. Chiar şi o noapte pierdută de somn lasă urme pe faţa, dând un aspect obosit. Ieşi în oraş cu un prieten.

Nu mânca felul doi la masa de prânz. Încearcă o coafură nouă. Bea cafea sau ceai verde, deoarece cofeina te ajută să te concentrezi mai bine şi să fii mai productiv. Iar reuşitele la serviciu te fac mai fericit. Cumpără o pereche de pantofi noi.

Ziua 7

Pune-ţi un mesaj motivaţional pe frigider, căci te ajută să îţi duci planul la îndeplinire. Poţi face o şedinţă de meditaţie.

Cumpără o nouă cremă antirid sau foloseşte un produs contra ridurilor preparat în casă. Ia o pauză de la sala de sport, însă mergi să te plimbi în parc. Renunţă la hainele care nu te avantajează.

Renunţă la consumul exagerat de sare şi de zahăr, care duce la acumularea de kilograme nedorite. Excesul de sare din organism face pielea să aibă un aspect pufos. Aplică o mască de faţă pentru hidratare. Fă exerciţii cu greutăţi, pentru muşchi şi pentru ca pielea să capete fermitate.

Ziua 9

Mănâncă multe fructe, pentru că au un conţinut ridicat de fibre care favorizează digestia. Rămâi hidratat consumând doi litri de apă pe zi. Renunţă la fumat şi la alcoolul în exces, dacă nu ai făcut-o deja.

Ziua 10

Lasă stresul deoparte. Nu trebuie să te enervezi în niciun fel. Fă yoga sau fă sport în timp ce asculţi câteva dintre melodiile tale preferate. Ajută nu numai silueta, ci şi la reducerea nivelului de cortizol, hormon al stresului. Adoptă un machiaj natural. Seara, dă câteva ture cu bicicleta sau aleargă prin parc.

Ziua 11

Din această zi nu mai mânca alimente care te balonează, precum varza, conopida, fasolea, mazărea. Mergi să te pensezi, căci faţa ta va fi mult mai luminoasă. Seara mergi la sala de sport, după care ia o cină uşoară şi citeşte câteva pagini din cartea preferată.

Ziua 12

Bea un pahar cu apă călduţă cu lămâie cu 10 minute înainte de mesele zilei. Este un truc care te ajută să mănânci mai puţin.

Aplică ojă pe unghii şi ia-ţi un inel nou. Un studiu făcut în Marea Britanie a arătat că aceste trucuri îţi fac mâinile mai atractive pentru cei din jur. Oamenii nu vor mai vedea imperfecţiunile. Mergi la o şedinţă de masaj anticelulitic.

Renunţă la obiceiurile de a-ţi roade unghiile sau de a mesteca gumă, dacă le ai. Aplică o mască de faţă. Fă abdomene şi genuflexiuni. Nu uita să te dai cu cremă de protecţie solară.

Râzi mult. Fă o baie relaxantă şi aplică un scrub pe tot corpul. Urmează o rutină antistres. Mergi să dai câteva ture de alergat prin parc. Nu uita să îţi suni părinţii sau prietenii cei mai buni.