Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta

1 2 jpg jpeg

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: un nivel ridicat de testosteron

Dacă degetul inelar este mai mic decât în mod normal, este posibil ca nivelul de testosteron al individului să fie peste medie, indiferent că vorbim de femei sau bărbaţi.

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: riscul de osteoartit─â

Un studiu al Universit─â┼úii din Nottingham, Marea Britanie, a stabilit c─â persoanele cu degetul ar─ât─âtor mai scurt dec├ót media sunt mai predispuse bolilor osoase precum osteoartita. Acest aspect se aplic─â mai ales femeilor ┼či este legat ├«n principal de un nivel mai sc─âzut de estrogen.

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: riscul de cancer de prostat─â

Potrivit unui studiu al Universit─â┼úii Warwick din Marea Britanie, b─ârba┼úii cu degetul ar─ât─âtor mai lung dec├ót inelarul sunt mai predispu┼či s─â fie diagnostica┼úi cu cancer de prostat─â la un moment dat

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: avantajul genetic

├Än cazul ├«n care degetul ar─ât─âtor este mai mare dec├ót inelarul, persoana ├«n cauz─â a fost expus─â unor niveluri mai ridicate de testosteron ├«n timpul gesta┼úiei, iar acest lucru poate influen┼úa ┼či condi┼úiona comportamentul viitorului adult.

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: m─ârimea penisului

Conform unui studiu al Universităţii Gachon din Coreea de Sud, bărbaţii al căror deget arătător este mai mic decât inelarul au un penis mai mare.

Ce spun degetele despre s─ân─âtatea ta: hipotiroidism

Consumul excesiv de sare provoac─â reten┼úia apei ├«n organism, inclusiv inflamarea degetelor. Totu┼či, ├«n cazul ├«n care problema este recurent─â - degete inflamate, acest lucru poate indica o afec┼úiune a glandei tiroide.

Ce spun degetele despre sănătatea ta: succesul în afaceri

Alte studii sus┼úin c─â persoanele care au degetul inelar mai lung dec├ót degetul mijlociu au mai multe ┼čanse s─â reu┼čeasc─â ├«n afaceri.