Cauzele emoţionale ce produc boli în rândul femeilor

1 2 jpg jpeg

Boala nu este plăcută nimănui. Chiar dacă femeile sunt considerate ca fiind puternice şi că se descurcă în orice situaţie există o posibilitate ca să ocoleşti anumite boli şi anume prin gândirea ta.

Celebra carte a lui Valeriu Popa, „ Cauzele spirituale ale suferinţelor”, scoate la iveală că anumite afecţiuni ar putea fi tratate acţionând la nivel mintal, deoarece problema se pare că de acolo porneşte.

Frustrarea favorizează apariţia chisturilor ovariene

Există într-adevăr şi cauze biologice care produc apariţia chisturilor ovariene, mai ales dacă acestea sunt de natură genetică, însă şi femeile care îşi reprimă funcţia erotică sau care nu se implică suficient sexual în relaţie se lovesc de un anumit blocat afectiv care spiritual se localizează la nivelul ovarelor unde în timp se formează aceaste chisturi. Practic corpul este un traiect al energiei iar în momentul în care acesta stagnează, se blochează se produc anumite dezechilibre.

Pudoarea exagerată este unul din motivele care poate duce la formarea fibromului uterin. Însă şi felul în care aceasta se simte alături de un bărbat, lipsa momentelor de initimitate, lpsa sentimentelor şi a comunicării pot să contribuie la acest diagnostic. În plus se pare că nemulţumirea faţă de sexul opus duce la instalarea infecţiilor urinare.

Celulita este rezultatul acceselor de furie

Se spune despre femei că au momente în care sunt precum un adevărat uragan, un vulcan pe cale de a exploda. Ei bine, celulita, celebra problemă măcinătoare a femeilor este datorată incapacităţii de a ierta şi de a depăşi trecutul. Excesele de furi strânge în suflet ajung să facă un rău şi la nivelul epidermei nu doar la nivel mintal.

Află cum poţi să combaţi în mod naturist celulita AICI

Varicela, mai frecventă la femei

În general supărările şi frustările atât în viaţa de familie cât şi la serviciu pot fi responsabile de anumite afecţiuni cu care ajungem să ne confruntăm pe parcursul vieţii. Astfel din punct de vedere spiritual am putea avea de a face cu varicela.

Supărările dese şi persistente cu partenerul se concretizează sub forma diferitor problemele ale vaginului printre care şi vaginita.

Lipsa iubirea este cea mai mare pedeapsă pe care sufletul o poate întâlni. Având în vedere că inima se află în dreptul sânilor, autorul cărţii afirmă că există o strânsă legătură între lipsa afecţiunii şi apariţia cancerului la sân. Stresul, suprasolicitarea cu proiecte profesionale pe o perioadă îndelungată favorizează apariţia neplăcutei candidoze, iar în cazul în care avem de a face cu personalităţi destul de încăpăţânate nu este de mirare că le auzim că se plâng frecvent de problema migrenelor.

Soluţia pentru a te bucura de o stare de sănătate de bine şi pentru timp îndelungat este aceea de a comunica cu oamenii din jurul tău şi a nu-ţi reprima sentimentele.

Sănătatea este un dar cu care ne naştem şi trebuie să avem grijă de ea!