Trucuri de frumuseţe simple şi utile pentru proaspetele mămici

1 2 jpg jpeg

Perioada cea mai complicată din viaţa unei proaspete mămici este primul an de viaţă al bebeluşului. Partea bună este că trece foarte repede. Partea mai puţin bună este că vei regreta primul an… Primul an este foarte complicat, te vei lupta cu oboseala şi o grămadă de mici probleme, astfel că timpul pentru tine va fi mereu prea scurt, insuficient sau va lipsi cu desăvârşire.

Toate aceste trucuri de frumuseţe simple şi utile pentru proaspetele mămici sunt tot atâtea soluţii care te vor ajuta să fii frumoasă şi îngrijită, cu puţin efort şi în puţin timp. Toate aceste trucuri de frumuseţe simple şi utile sunt verificate. Nu-ţi consumă mult timp şi te vor ajută să fii o mamă frumoasă, puternică şi, mai ales veselă şi sigură pe sine.

Silueta ta nu este perfect redefinită după naştere, nu eşti în forma cea mai bună pentru ţinute foarte elegante, pantofii cu toc nu sunt recomandaţi.

Fă-ţi o garderobă strategică, cu câteva ţinute simple, comode, care să se potrivească bine între ele, în stil sport. Pantofii cei mai buni sunt cei comozi cu talpă joasă, uşor de încălţat şi descălţat, coloraţi şi practici.

Adaugă neapărat eşarfe. Sunt un truc excelent şi fac orice ţinută sexy şi elegantă. Un amănunt: eşarfele colorate şi cele care se pot înfăşură de două ori în jurul gâtului sunt excelente. Dau volum în partea de sus şi compensează modificările de volum (normale) din zona şoldurilor şi coapselor.

Nu omite pantaloni elastici. Sunt confortabili, susţin bine burta şi fundul, te fac să te mişti uşor, sunt foarte simplu de combinat şi sunt îmbrăcămintea ideală pentru mame. Alege două-trei modele, de diferite culori şi poartă-i cu încredere. Te vor face să te simţi bine.

O coafură nouă.

Sau cel mai bine, tunde-te! Uită de părul lung şi taie-l. O să te simţi mai bine, o să-ţi fie mai uşor, vei suportă fără angoase perioadă în care o să-ţi cadă părul, plus că în doi ani o să crească la loc.

Treci pe la coafor măcar o dată la două luni ca să ajustezi tunsoarea. Adaugă, printre cosmeticele tale, un şapon uscat. E bine să-l ai la îndemână pentru că te scoate din cele mai neplăcute situaţii şi îţi salvează timp.

Este o formă de respect faţă de ţine. În fiecare dimineaţă, acordă-ţi cinci minute pentru a te îngriji. Nu uita crema de zi, o urmă de fard pe pleoape, o urmă de rimel pe gene, o crema CC şi luciu de buze neutru. Este esenţial şi pentru tine şi pentru partenerul tău să arăţi bine.

Citeşte comtinuarea articolului pe totuldespremame.ro