Sfaturi utile pentru a rămâne însărcinată mai uşor

1 2 jpg jpeg

Sfaturi utile pentru a ramane insarcinata mai usor - Faceţi dragoste când femeia se află în perioada fertilă

Mii de cupluri îşi doresc cu disperare ca testul de sarcină să iasă pozitiv, însă pentru mulţi dintre cei care doresc să devină părinţi este de aşteptat mai mult de un an din momentul în care aiu decizia de a deveni părinţi şi până când femeia rămâne însărcinată.

Este important ca femeia să calculeze perioada fertilă, pentru că atunci are cele mai mari şanse de a rămâne gravidă. Unii specialişti susţin că femeile care ajung la orgasm în timpul actului sexual au şanse mai mari să rămână gravide.

Sfaturi utile pentru a ramane insarcinata mai usor - Vitamina D, de ajutor

Studii recente au arătat că există o legătură între statul la plajă şi fertiliatte. Mai exact, un nivel bun de vitamina D, care se asimilează în organism când stai la soare, este asociat cu un grad mai ridicat de fertilitate.

„Vitamina D ajută la echilibrarea sistemului imunitar al unei femei, ceea ce este important pentru a rămâne gravidă“, afirmă medicul britanic Marylin Glenville, citat de dailymail.co.uk.

Sfaturi utile pentru a ramane insarcinata mai usor - Mai puţină cafea

Un alt sfat de care să ţii cont este să renunţi la cafeaua în exces, spun medicii. Asta pentru că un studiu a arătat că femeile care beau mai mult de cinci ceşti de cafea pe zi au mai puţine şanse de a rămâne gravide. În plus, cafeaua băută în exces în timpul sarcinii poate cauza un avort spontan.

Sfaturi utile pentru a ramane insarcinata mai usor - Coenzima Q10, utilă

Este cunoscut faptul că zincul şi acidul folic sunt importante pentru organismul femeii care doreşte să rămână însărcinată. Însă specilaiştii spun că la fel de important este şi coenzima Q10, care ajută celulele corpului să producă energie. Este un supliment crucial şi pentru bărbaţi, căci ajută spermatozoizii să aibă o motilitate mai bună.