Sfaturi ca să rămâi însărcinată repede

1 2 jpg jpeg

Ca sa ramai insarcinata trebuie sa faci sex la ovulaţie

În perioada în care o femeie se află la ovulaţie sunt cele mai multe şanse să rămână gravidă. De aceea, este important să faceţi amor în această perioadă.

Există teste de ovulaţie, ca să ştii exact perioada cea mai bună. Cel mai bine este să faci sex cu o zi înainte de ovulaţie şi în ziua ovulaţiei, spun mai mulţi specialişti.

Daca vrei sa ramai insarcinata NU lua problemele cotidiene în dormitor

Dacă vreţi să deveniţi părinţi, este important să nu luaţi cu voi în dormitor problemele şi grijile de zi cu zi, iar sexul nu trebuie să devină o obligaţie. Trebuie să faceţi dragoste din plăcere.

Unii oameni de ştiinţă sunt de părere că foarte important este şi orgasmul. O femeie care atinge culmile plăcerii are şanse să rămână însărcinată mai uşor.

Pentru a ramane insarcinata nu ţine cure drastice de slăbire

Pentru o femei care vrea să rămână gravidă este foarte important să nu ţină cure de slăbire drastice, căci riscă să nu aibă toate vitaminele şi mineralele esenţiale în organism.

De asemenea, se pot produce schimbări hormonale în corp, iar fertilitatea să aibă de suferit. Este esenţial să respecţi programul meselor. De asemenea, este importantă şi renunţarea la fumat.

Acidul folic, important pentru a ramane insarcinata

Acidul folic trebuie luat cu circa trei luni înainte de perioada în care îţi propui să rămâi însărcinată. Totodată, trebuie să iei acest supliment şi în primele 3 luni de sarcină. Medicii recomandă o doză de 0,4 miligrame pe zi.

Acesta are un rol extrem de important în dezvoltarea celulelor, în producerea de globule roşii, cât şi în sinteza ADN-ului. Acidul folic se găseşte şi în alimente precum spanacul, porumbul, ananasul, alunele, pâinea integrală şi în ouă.