Mituri despre maternitate

1 2 jpg jpeg

Trebuie să ştii că orice femeie este unică, iar multe dintre frazele auzite rămân doar mituri. Sarcina este un chin Senzaţie de vomă, balonare, constipaţie, insomnii, schimbări de dispoziţie şi lista poate continua. Probabil că ai citit şi ai auzit că acestea sunt simptomele sarcinii. Trebuie să ştii, însă, că nu toate femeile au intoleranţă la mâncare.

De altfel, dacă vrei să scapi de constipaţie, trebuie să adopţi o alimentaţie sănătoasă, aşa cum este firesc. În cazul în care te confrunţi cu lipsa somnului pe timpul nopţii, umple-ţi timpul şi creează ceva frumos. De exemplu, poţi croşeta sau poţi broda, iar aceste lucruri făcute de mâna ta îţi vor trezi amintiri frumoase pe viitor.

Important este să nu iei lucrurile prea în serios şi să nu iei drept literă de lege spusele altor mame, pentru că organismul tău reacţionează diferit de al lor pe timpul sarcinii.

Cu siguranţă momentul naşterii nu este unul tocmai plăcut, dar trece repede atunci când îţi vezi bebeluşul în braţe. În acele momente te gândeşti la copilul tău: pentru el, naşterea este mult mai stresantă decât pentru tine, fiindcă impactul cu lumea nouă este un şoc emoţional.

Dacă durerea ar fi atât de îngrozitoare, crezi că şi-ar mai dori femeile după prima naştere şi alţi copii? Şi chiar există multe femei pe lumea asta care au dat naştere de mai multe ori!

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro