Boli pe care le po┼úi combate prin remedii homeopatice ├«n sarcin─â ┼či al─âptare

1 2 jpg jpeg

Alergiile, bolile respiratorii, urinare ┼či digestive sunt doar c├óteva dintre problemele de s─ân─âtate care se pot trata bl├ónd, cu ajutorul homeopatiei care stimuleaz─â mecanismele de vindecare ale organismului ┼či cresc imunitatea. Nnu au efecte secundare, nu dau dependen┼ú─â ┼či nu sunt toxice.

Afecţiunile recurente

Afec┼úiunile care revin de mai multe ori pe an, migrenele, bolile de piele, respiratorii, urinare se num─âr─â printre cele pe care le poate trata un homeopat. Pe l├óng─â tratamentul clasic, se poate lua ┼či unul homepat. Un medic specialist cu specializare ├«n homeopatie poate s─â indice tipul, modalitatea de administrare ┼či mai ales dozele preparatelor homeopatice potrivite. Toate acestea sunt stabilite ├«n func┼úie de:

- tipul boli,

- istoricul fiec─âruia,

- bolile celor din familie,

- constituţia fizică,

- tipul de personalitate,

- intoleranţe alimentare,

- eventuale traume emoţionale recente.

┼×tiai c─âÔÇŽ

ÔÇŽrespectarea regulilor de administrare a tratamentului homeopat influen┼úeaz─â efectul acestuia ├«ntr-o oarecare m─âsur─â? Pentru a avea efectele dorite, este important s─â fie luat ├«ntre mese sau cu o jum─âtate de or─â ├«nainte de mas─â.

Cite┼čte ┼či: Dr. Carmen Z─âpucioiu: ÔÇ×Homeopatia trateaz─â persoana, nu boalaÔÇť

Problemele respiratorii

Alergiile sezoniere, afec┼úiunile respiratorii, digestive, ginecologice, bolile de inim─â, precum hipertensiunea, insomnia, depresia, stresul - toate pot fi tratate mai u┼čor ┼či f─âr─â a crea dezechilire ├«n corp cu ajutorul unui tratament homeopatic. Exist─â o gam─â larg─â de probleme de s─ân─âtate pe care un medic homeopat te poate ajuta s─â le comba┼úi, s─â le ameliorezi simptomele ┼či s─â le r─âre┼čti frecven┼úa cu care apar.

Pont

├Än perioada de tratament trebuie evitate pastele de din┼úi cu mentol, ceaiurile de mu┼če┼úel ┼či de ment─â.