Descoperi litera ascunsă? Ai putea avea trăsături de geniu!

16 decembrie 2022   Stil de viață

Poți să vezi „C”-ul  ascuns în această imagiune în mai puțin de 7 secunde? Dacă da, s-ar putea să fii un geniu, scrie Insider.

Acest test, apărut în 2015 testează nu doar atenția, capacitatea de concetrare și de a observa în egală măsură tabloul general și detaliile, ci și inteligența efectivă a persoanei, susține Insider.

Potrvit publicației, 99% dintre adulți nu pot reuși performanța de a vedea „C” -ul ascuns între celelalte simboluri identice. De aceea, se consider că procentul de persoane de 1% care pot descoperi în numai 7 secunde unde se află litera „C” în această imagine au abilități cognitive înalte, adică ar putea avea numite trăsături specifice unei personalități de geniu.

Definiția geniului nu este una unanim acceptată. Persoanele geniale pot fi acele persoane care la un test IQ adaptat vârstei lor obțin peste 130 de puncta, adică sunt considerate supradotate, fiindcă un om cu o intelșigență normal are 100 puncte și tot ce trece peste 130 de puncta se consider a fi supradotat. 

Alte definiții explică genialitate ca fiind cea mai înaltă treaptă spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate.

Așadar, poți identificat în 7 secunde „C-”-ul din imagine? Este destul de greu, deci nu trebuie să te descurajeze faptul că nu reușești.

Dacă nu l-ai văzut, mai încearcă o dată și dacă tot nu reușești, urmărește imaginea de mai jos, unde poți vedea marcată litera „C” între șirurile de „o”.

Citește și Tipuri de cancer care se previn prin vaccinare

Mai multe