Zâmbet nou în 24 de ore

1 2 jpg jpeg

„Acesta este indicat persoanelor care şi-au pierdut majoritatea dinţilor sau celor care au dinţii prezenţi compromişi şi irecuperabili. De asemenea, este alternativa ideală pentru persoanele cărora li s-a recomandat purtarea protezei dentare.", spune dr. Alexandru Georgescu, Study Club President, International Team of Implantology, mentor Straumann şi medic primar stomatolog la Dent Estet.

„Noul sistem este de fapt o lucrare fixă, montată cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate în unghiuri şi poziţii strategice şi reprezintă soluţia ideală şi pentru pacienţii cu resorbţie osoasă.” continuă dr. Alexandru Georgescu. Straumann este lider global în producerea de implanturi şi prima alegere a medicilor implantologi din întreaga lume. Straumann® PRO Arch este validat ştiinţific de peste 35 de ani de cercetare efectuată de Straumann Group.

De asemenea, Academia Americană de Implantologie Dentară consideră aceste sisteme ca fiind singura soluţie de tratament care înlocuieşte mai mulţi dinţi lipsă şi care redă în proporţie de 99% funcţionalitatea şi estetica naturală a zâmbetului. 7 beneficii ale sistemului de implant multiplu Straumann® Pro Arch:

Pacientul pleacă de la prima vizită la stomatolog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).

Straumann® PRO Arch este special faţă de alte sisteme de tipul "dinţi ficşi în 24 de ore" datorită materialului Roxolid (mult mai rezistent decât titanul simplu) şi a suprafeţei de integrare SLActive care oferă oseo-integrare în jumătate din timpul necesar altor sisteme şi proprietăţi de vindecare incredibile.

Este eliminată necesitatea unor operaţii complexe precum adiţia de os, repoziţionarea de nerv şi a altor tratamente auxiliare implantului dentar.

. Garanţie pe viaţă, oferită de către producătorul Straumann® Group, pentru componentele sistemului de implant.

.. Costuri predictibile – prin proceduri clare şi etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaşte toţii paşii tratamentului şi costurile aferente acestuia.

Efecte estetice deosebite – aspectul feţei se îmbunătăţeşte şi este vizibil întinerit.