Vrei sărbători fără dietă? Află cum le poţi avea!

1 2 jpg jpeg

Dr. Laura Ene, medic primar în diabet, nutriţie şi boli metabolice şi autoare a bestsellerului „Capcanele dietelor. Dietă pe viaţă sau stil de viaţă?” îi aşteaptă la o întâlnire pe toţi cei care doresc să afle cum pot mânca fără să se îngraşe şi cum să se menţină sănătoşi urmând câteva principii simple.

Nu e nevoie de diete drastice şi nici de antrenamente epuizante, care să te lase mai mult mort decât viu. Un corp zvelt şi o stare de spirit bună pot fi obţinute şi menţinute de oricine, cu condiţia să îşi facă puţină ordine în farfurie şi în viaţă.

„Cea mai mare provocare în faţa căreia mă poate pune un pacient mi se pare: «Am venit să îmi daţi o dietă». Sigur că aş putea să recomand oricui, din pix, un ou fiert, o portocală, un iaurt, un piept de pui cu salată şi o ciorbă de varză, dar scăderea durabilă în greutate nu se produce decât atunci când vrei să schimbi cu adevărat ceva în stilul tău de viaţă, nu doar când ţii o dietă pentru 2-3 zile, o săptămână, nici chiar pentru o lună. Aleg să merg mai degrabă pe principiul «Spune-mi ce îţi place să mănânci şi eu te ajut să îţi construieşti o dietă adecvată, pornind de la preferinţele tale alimentare»”, spune Dr. Ene.

Evenimentul „Sărbători fără dietă” va avea loc joi, 29 noiembrie, ora 18:30 la Cărtureşti Verona din Bucureşti. La întâlnire,

se va afla în dialog cu Iulia Burtea, editorul cărţii apărute la Editura All şi Iulia Busuioc de la Academia de Nutriţie „Sănătate, te iubesc!”.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, deci, cine doreşte să ia parte la eveniment, trebuie să se înscrie la adresa iulia.burtea@all.ro. Fiecare participant va primi în dar un kit surpriză.