Vrei să scapi de riduri? Prepară-ţi această cremă uimitoare!

2 jpg jpeg

Din moment ce suntem expuse în mod continuu la razele soarelui, toxine, precum şi alţi factori agresivi, pielea începe să-şi piardă din cantitatea produsă de colagen şi elastină, dezvoltându-se diverse afecţiuni. Cu toate că aceste condiţii apar în mod diferit în fiecare caz, este necesar să se ia unele măsuri de îngrijire pentru a evita afectarea frumuseţii feţei. Din fericire, există în prezent o gamă largă de tratamente cosmetice care hrănesc pielea din jurul gurii şi-o păstrează elastică şi fără riduri. Cu toate acestea, unele produse de pe piaţă sunt destul de scumpe şi nu toate pot fi achiziţionate în mod regulat.

De aceea, poţi apela şi la metode alternative, care oferă efecte similare celor de pe piaţă la un preţ mai accesibil. Este o cremă preparată din ceară de albine, ulei de migdale şi alte ingrediente benefice pentru piele.

Această cremă antirid este un produs 100 % natural, în care sunt combinate avantajele mai multor ingrediente sănătoase pentru piele, oferindu-i suplimente de substanţe nutritive şi substanţe protectoare.

Crema antirid conţine vitamina E, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi, care ajută la minimizarea efectelor negative ale radicalilor liberi. Astfel, previne deteriorarea celulelor din această zonă a feţei.

Mai mult decât atât, această cremă de casă este un hidratant natural puternic, care previne uscarea şi pierderea de colagen şi elastină.

Reţeta cremei antirid:

Ai nevoie de:

- 12 linguri de ceară de albine

- 200 grame de ulei de migdale

Citeşte mai multe pe această temă AICI