Vino pe 17 iunie la crosul Click! Sănătate!

1 2 jpg jpeg

Mii de persoane au alergat până acum la ediţiile anterioare ale competiţiei Click! Sănătate. Anul acesta se estimează că vor lua parte circa 700 - 800 de participanţi cu vârste cuprinse între 18 şi peste 60 de ani. Pentru a lua parte la competiţii, concurenţii trebuie să completeze unul din taloanele de participare disponibile în revistele „Click! Sănătate”, „Click! Poftă bună!”, „Click! pentru femei”, precum şi în ziarele „Click!” şi „Adevărul”, publicate în luna iunie 2018. Înscrierea concurenţilor se va face în ziua evenimentului 17 iunie 2017, în zona special amenajată de la intarea în Parc Herăstrău (Pavilion H), între orele 8.00 şi 9.55. Înscrierea se va face la mesele special amenajate pentru fiecare categorie de participanţi, pe baza buletinului sau a cărţii de identitate, dar şi a talonului de participare. Toţi copiii sub 18 ani vor fi însoţiţi la înscriere de un părinte sau de un tutore, profesor, care va semna declaraţia de alergare pe răspunderea adultului. Startul va fi dat de către un arbitru oficial. Traseul crosului va fi marcat cu bandă semnalizatoare şi pe tot traseul, în puncte bine stabilite, vor fi prezenţi voluntari care vor avea semne distinctive şi vor ajuta la buna desfăşurare a cursei.

Ne vor cânta şi încânta vedetele

,

şi

.

Se va asigura ordinea şi siguranţa participanţilor cu sprijinul Jandarmerie şi Poliţie Locale Bucureşti şi Inspectoratului pentru situaţii de urgentă Bucureşti, organizatorul Adevărul Holding va solicita, anunţa şi se va asigura de prezenţa şi sprijinul acestora.

Asistenţa medicală în caz de urgenţă va fi asigurată prin prezenţa la eveniment a două ambulanţe şi a echipajului aferent acestora.

2 jpg jpeg

17 iunie 2018, cu startul la ora 10.00

Startul: Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

Sosirea: Aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

două ture de lac Herăstrău cu startul de la Aleea Trandafirilor, Parc Herăstrau, pe aleea ce înconjoară lacul, trecerea pe sub pod calea ferată, cu ieşirea pe şoseaua Nordului, apoi stânga pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi reintrarea în parc pe la Fântâna Mioriţa către aleea de lângă lac, cu sosirea pe aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

17 iunie 2018, cu startul la ora 11.00

Startul: Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

Sosirea: Aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

: o tură de lac Herăstrău cu startul de la Aleea Trandafirilor, Parc Herăstrau, pe aleea ce înconjoară lacul, trecerea pe sub pod calea ferată, cu ieşirea pe şoseaua Nordului, apoi stânga pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi reintrarea în parc pe la Fântâna Mioriţa către aleea de lângă lac, cu sosirea pe aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

17 iunie 2018, cu startul la ora 11.45

Startul la această categorie va fi dat de Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Prima Tv, însoţită de fetiţa ei.

pe Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

(12 km) - două ture de Parc Herăstrău

Feminin/Masculin

- Categoria 18 - 35 ani

- Categoria 36 - 45 ani

- Categoria 46 - 59 ani

- Categoria 60+ ani

(6 km) o tura de Parc Herăstrău

Feminin/Masculin

- Categoria 10 – 12 ani

- Categoria 13 – 14 ani

- Categoria 15 – 17 ani*

*Excepţie pot face tinerii cu vârsta de peste 16 ani cu aptitudini sportive deosebite, pentru care este necesar acordul părinţilor/tutorilor, scris şi semnat pe formularul de înscriere şi pe declaraţia de responsabilitate, care să ateste că aceştia cunosc condiţiile şi regulile competiţiei şi sunt de acord cu înscrierea şi participarea tânărului la concurs.

(700 m) pe Aleea Trandafirilor

Feminin/Masculin

- Categoria 0 - 9 ani

a. Buletinul sau cartea de identitate a participantului.

b. Semnarea tabelului la înscriere ce cuprinde declaraţie pe propria răspundere, prin care declară că nu au probleme de sănătate şi că sunt apţi fizic să alerge la Crosul Click! Sănătate - categoria 12 km care va fi completată şi semnată la înscriere. Persoanele cu vârsta între 10 şi 17 ani vor completa formularul de înscriere împreună cu un părinte sau cu un reprezentant legal care îşi va da acordul, pe propria răspundere pentru participarea la Competiţie.

c. Talonul de participare va fi completat cu numele şi prenumele concurentului, data naşterii şi telefon/email. Nu sunt valide taloanele care nu includ toate datele menţionate mai sus.

d. Declaraţie pe propria răspundere în ceea ce priveşte starea medicală a copiilor completată şi semnată de către părinţi pentru înscrierea la Crosul Copiilor si Crosul Familiei.

Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru niciun fel de accident sau prejudiciu de sănătate privind concurenţii la cros.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de cel mai bun timp obţinut, numele câştigătorilor precum şi premiul acordat va fi făcut public pe www.clicksanatate.ro în data de 17/18 iunie.