Vino la crosul «Click! Sănătate»!

1 2 jpg jpeg

Înscrierile pentru crosul „Click! Sănătate”, organizat în colaborare cu Federaţia Română de Atletism, au loc începând cu ora 7.30, la intrarea în parcul Herăstrău.

Participanţii trebuie să aibă la ei talonul din revistele ”Click!Sănătate”, ”Click! pentru femei”, cât şi din ziarele ”Adevărul” şi ”Click!” de astăzi şi de mâine. Cei care nu reuşesc să intre în posesia talonului pot găsi la faţa locului revista „Click! Sănătate”.

Participanţii la cros au şansa de a câştiga unul din premiile puse în joc (12 biciclete, 12 abonamente la sală şi alte premii surpriză). Printre vedetele care vor întreţine atmosfera după cros, începând cu ora 12, se numără Crush & Alexandra Ungureanu, Raluka şi AlexUnder Base feat Lys. Pregătirea înainte de cros previne accidentările.

De aceea, înainte de alergare se pot face exerciţii uşoare, cum sunt alergările pe loc. Pe lângă pregătirea fizică, importantă este şi alimentaţia, care ar trebui să fie bogată în alimente care dau energie.

,,Micul dejun e alcătuit din cereale integrale şi un iaurt. Şi combinaţia dintre pâine, miere şi ceai este bună. Trebuie însă evitate mâncărurile greu digerabile (ouă, brânză etc.), iar pentru cină recomand mâncărurile uşoare (legume, peşte)”, spune Florentina Opriş, realizatoarea emisiunilor “Sport, dietă şi o vedetă” şi “Sport cu Florentina”, de la Prima Tv. Imediat după cros, e bine să bei multă apă, ca să înlocuieşti pierderile de lichid.