VIDEO: Ce legătură există între activitatea sexuală şi vârstă

1 2 jpg jpeg

Cercetătorii care au făcut numeroase analize şi statistici de-a lungul timpului despre cum ne influenţează în general viaţa sexuală consideră că este nevoie de stimulare aproape zilnică pentru ca organismul să funcţioneze la capacitate maximă.

Mai mult, contribuind prin emoţii pozitive la starea de bine a corpului putem trăi mai mult, susţin experţii în longevitate şi calitatea vieţii, citaţi de worldlifeexpectancy.com.

Tot ce trebuie să facem este să ne satisfacem într-un mod cât mai înţelept nevoile de zi cu zi, să mâncăm, să ne hidratăm şi să facem exerciţii fizice pentru a rămâne într-o formă cât mai bună pentru multă vreme.

O viaţă sexuală regulată poate aduce, pe lângă beneficiile legate de sănătate şi psihic bun, o creştere a speranţei de viaţă.

Potrivit ultimelor studii în domeniu, cel puţin 100 de orgasme pe an pot contribui la creşterea speranţei de viaţă cu de la 3 până la 8 ani.

Impactul orgasmului asupra corpului uman.

În plus, o jumătate de oră de activitate sexuală poate arde aproximativ 200 de calorii. De asemenea, stimulează sistemul imunitar, ajută la repararea ţesuturilor, reduce stresul şi riscul de răceli, îmbunătăţeşte somnul şi menţine sănătatea oaselor.