Vedetele dau startul la mişcare

1 2 jpg jpeg

Dan Bittman se meţine în formă jucând tenis şi, din când în când, fotbal. „Mi-am găsit nişte prieteni mai vechi, cu care joc de două, trei ori pe săptămână tenis“, mărturiseşte îndrăgitul solist al trupei Holograf.

Pentru Cosmin Cernat, „a face sport“ reprezintă o filozofie de viaţă.

„Obişnuiesc să alerg dimineaţa în parc, timp de 30 de minute. Practic tenisul de câmp o dată pe săptămână şi mă plimb cu rolele cât de des îşi doreşte fetiţa mea“, spune moderatorul TVR 1.

Întoarsă de curând la TVR 1, Raluca Moianu povesteşte că îi place să facă sport, însă numai în aer liber. „Vara practic înotul, mergând aproape în fiecare zi la piscină, iar iarna schiez“, spune vedeta, care îşi doreşte pentru viitorul apropiat şi o bicicletă.

Aleargă şi câştigă!

Vino duminică, 8 mai, în piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, participă la crosul ”Click! Sănătate” şi poţi câştiga biciclete, abonamente la sală, storcătoare de fructe şi alte premii surpriză!

Înscrierile la cros se fac de la ora 7.30, pe baza talonului din revistele ”Click! Sănătate”, ”Click” pentru femei” şi din ziarele ”Adevărul” şi ”Click!” de vineri, 6 mai. După cros, eşti aşteptat la concertul susţinut de Raluk, Amna şi Crush. Startul se dă la ora 10.00!