Un nou tratament cu laser reduce vergeturile cu 75%

1 2 jpg jpeg

Creşterea accelerată a corpului şi fluctuaţiile de greutate pot avea ca rezultat apariţia vergeturilor pe coapse, talie şi torace, spre disperarea doamnelor şi domnişoarelor.

Noul tratament cu laser, efectuat cu ajutorul aparatului The Lux 1540, utilizat deja în clinicile din SUA, este eficient nu doar în eliminarea vergeturilor, ci şi în tratarea cicatricelor chirurgicale, acneelor şi a melasmei (zone ale feţei cu o pigmentaţie brună) şi ale altor afecţiuni dermatologice. Noul tip de laser induce un jet de căldură la nivelul ţesutului afectat, care declanşează procesul natural de vindecare, prin stimularea creşterii celulare şi a unui nou ţesut sănătos.

Creatorii noului dispozitiv cu laser au declarat că pentru a obţine cele mai bune rezultate este nevoie de cel mult patru şedinţe de terapie.

Testele, realizate pe un eşantion de 200 de pacienţi, au relevat o eficienţă de până la 75% a tratamentului, iar noul dispozitiv nu are niciun efect secundar negativ şi nu afectează derularea normală a activităţilor zilnice.