Un nou mod de a pierde în greutate pentru femei

1 2 jpg jpeg

Nutriţionistul şi antrenorul personal Jim White susţine că femeile care împrumută o parte dintre obiceiurile alimentare ale bărbaţilor, cum ar fi alegerea unei beri în schimbul unui cocktail sau consumul mai multor produse bogate în proteine (cum sunt cele cu carne), au şanse mai mari să piardă în greutate.

Dieteticianul spune că femeile obişnuiesc să pună în coşul de cumpărături mai mereu alimente care au inscripţia light sau o% grăsimi, produse care de multe ori păcălesc prin eticheta care o au.

În schimb, dacă ar alege preparatele care conţin mai multă carne sau legume obţine necesarul de proteine de care au nevoie pe zi, plus că resimt pentru mai mult timp senzaţia de saţietate.

Ideile nutriţionistului sunt susţinute şi de alţi antrenori de fitness care spun că femeile care obişnuiesc să facă mişcare şi să consume mai multe proteine reuşesc să piardă mai uşor în greutate.

,,În multe din cazuri, dieta pe care o au bărbaţii ajută la menţinerea metabolismului alert, dar şi la păstrarea unui nivel redus de zahăr în sânge”, afirmă nutriţionistul Jim White.