Un nou aliat când vine vorba de epilare

1 2 jpg jpeg

Una dintre inova┼úiile ├«n domeniu este ┼či noul Braun Silk-├ępil, care a lansat o nou─â gam─â ce include peria facial─â de cur─â┼úare. Aceasta ofer─â femeilor posibilitatea de a alege din trei tratamente eficiente de ├«nfrumuse┼úare: epilare, exfoliere ┼či cur─â┼úare facial─â ÔÇô toate ├«n confortul de acas─â.

Acum femeile ├«┼či pot completa ┼či ├«mbun─ât─â┼úi ritualul de frumuse┼úe cu noua perie de cur─â┼úare a fe┼úei. Prin combinarea periei faciale cu epilatorul, noul produs te ajut─â sa obtii o piele str─âlucitoare, ├«ntr-un mod foarte simplu. Iar pentru o experien┼ú─â de ├«nfrumuse┼úare complet─â, edi┼úia Silk-├ępil SkinSpa ┼či Beauty Edition vin cu o perie exfoliant─â sonic─â pentru corp pentru a oferi mai mult─â str─âlucire pielii.

Epilatoarul elimin─â cele mai fine ┼či scurte fire de p─âr, fiind recomandate ca solu┼úie delicat─â pentru o ├«ndep─ârtare de durat─â a p─ârului. De asemenea, rolele de masaj cu frecven┼ú─â ├«nalt─â stimuleaz─â ├«n mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicat─â.

Pe l├óng─â epilator ┼či peria pentru corp, peria pentru fa┼ú─â te ajut─â s─â ob┼úii un ten mai luminos. Mai multe informa┼úii despre noua gam─â de produse po┼úi afla pe pagina online www.braun.com.

2 jpg jpeg