Un nou aliat când vine vorba de epilare

1 2 jpg jpeg

Una dintre inovaţiile în domeniu este şi noul Braun Silk-épil, care a lansat o nouă gamă ce include peria facială de curăţare. Aceasta oferă femeilor posibilitatea de a alege din trei tratamente eficiente de înfrumuseţare: epilare, exfoliere şi curăţare facială – toate în confortul de acasă.

Acum femeile îşi pot completa şi îmbunătăţi ritualul de frumuseţe cu noua perie de curăţare a feţei. Prin combinarea periei faciale cu epilatorul, noul produs te ajută sa obtii o piele strălucitoare, într-un mod foarte simplu. Iar pentru o experienţă de înfrumuseţare completă, ediţia Silk-épil SkinSpa şi Beauty Edition vin cu o perie exfoliantă sonică pentru corp pentru a oferi mai multă strălucire pielii.

Epilatoarul elimină cele mai fine şi scurte fire de păr, fiind recomandate ca soluţie delicată pentru o îndepărtare de durată a părului. De asemenea, rolele de masaj cu frecvenţă înaltă stimulează în mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicată.

Pe lângă epilator şi peria pentru corp, peria pentru faţă te ajută să obţii un ten mai luminos. Mai multe informaţii despre noua gamă de produse poţi afla pe pagina online www.braun.com.

2 jpg jpeg